2777
2789
عنوان

باز یادش افتادم

283 بازدید | 21 پست

اصلا تجملی نیستم ولی موقع ازدواجم برای بله برونم گل نیاوردن و یه کله قنده ساده با یه چادر بیریخته تیره آوردن. همشم کار کاره خواهرشوهر حسودم بود.ولی چون شوهرمو دوست داشتم چیزی نگفتم. الان برايه یکی از خواهرم بله برون آوردن بیا و ببین🙄منه خنگ.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه این چیزهای بی اهمیت رو نخور خواهر 

الان مهم همسرتونن ک 

چیزی کم نمیذارن براتون 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

منم خییییلی از این موردا دارم که وقتی با بقیه مقایسه میکنم اعصابم خورد میشه بدون که تنها نیستی بعدشم دیگه کاری از دستمون بر نمیاد نمیشه ک برگشت به گذشته پس بی خیال

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
منم خییییلی از این موردا دارم که وقتی با بقیه مقایسه میکنم اعصابم خورد میشه بدون که تنها نیستی بعدشم ...

خیلیم بلد بود ولی خیلی ببخشید اون موقع سر من عوضی بازی درآورد. نزاشت حتی یه کیک بیارن خودمون گرفتیم 🙄