2777
2789
عنوان

خانما زگیل تناسلی خیلی مهم و خطریه؟

3337 بازدید | 62 پست

همسرم داره دکتر بش محلول داره استفاده کنه تا یکماه بعد دکتر ببینه

اینجور که خوندم راجبش  حتما منم گرفتم

ولی علایمی روی پوست بدنم ندارم

خیلی میترسم چون نوع سرطانی هم داره

کیا این اتفاق براشون افتاده

من دوماه پیش پاپ اسمیر هم دادم هیچ مشکلی نبود😞خیلی ناراحتم برای همسرم و خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر نگرفتی نگران نباش پس از نوع واگیردارش نبوده 

در مورد سرطان هم ذهنتو مشغول نکن من تا حالا نشنیدم به سرطان ربطی داشته باشه این موضوع یا اینکه سرطان ویروسی باشه

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
عزیزم اگر نگرفتی نگران نباش پس از نوع واگیردارش نبوده  در مورد سرطان هم ذهنتو مشغول نکن من تا ...

نوع غیرواگیردار نداره. همه نوعش واگیر داره

تیپهای سرطانزا هم داره اتفاقا 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

مهم هست و اگه اهمیت ندی میتونه خطرناکم باشه

دکتر برو

شما 100% گرفتی برو دکتر اگه باشه سریع واست میسوزونه و تمام

بعدشم فقط باید سیستم ایمنی بدنتونو ببرید بالا همین

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
عزیزم اگر نگرفتی نگران نباش پس از نوع واگیردارش نبوده  در مورد سرطان هم ذهنتو مشغول نکن من تا ...

هرجا خوندم نوشته شریک جنسی باید درمان شه چون صد در صد داره😞خیلی نگرانم

اطلاعات اشتباه نديد لطفا

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
نوع غیرواگیردار نداره. همه نوعش واگیر داره تیپهای سرطانزا هم داره اتفاقا 

من خیلیارو شنیدم که همسراشون داشتن و خودشون نگرفتن! پس نوع واگیر ندار هم داره   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود