2777
2789
عنوان

بازم طلاق 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 74 پست

ببخشيد يعنى خ و د ا ر ض ا يي كردن از خودشون فيلم گرفتن چه احمقانه شوهرت اگه مى خواست خ و د ا ر ض ا يى كنه چرا با دوستت دوست شده

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بچه ندارریم 

پیش همدیگه بودن خودارضایی کردن یا فیلماشون جدا جدا بود 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

فیلم خود ارضاعی دیگه چیه!شوهرت بعنی از خودش فیلم گرفته ؟؟؟  یعنی باهم رابطه داشتن یا چی؟؟نمیفهم ...

منم نمی فهمم 

اگه زمین خوردی بلند شو و سریع تر بدو هرگز تسلیم نشو در مقابل نابرابری ها مقاومت کن
ببخشيد يعنى خ و د ا ر ض ا يي كردن از خودشون فيلم گرفتن چه احمقانه شوهرت اگه مى خواست خ و د ا ر ض ا ي ...

حتما دور بودن از همدیگه فیلم گرفتن برا هم فرستادن

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

ااره متاسسفانه ، البته با دختر دوس شد بعد طوری برنامه ریززی کرد کهه اورد تتو زندگیمون و منه احمقم دو ...

یعنی معشوقش بوده که برنامه چیده بیارش توزندگیت یه اتفاق وهوس نبوده .

جداشواین مردبه دردت نمیخوره.

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
فیلم خ و د ارضایی شوهرت و دختره رو دیدی؟ یعنی واسه همدیگه فرستاده بودن فیلمشونو؟

اره تو تلگرامم ببرا  هم  فرستاده بودن سیو کرده بودم ولی وسط دععوا گوشیم شکست فیلمه و عکسا رففت همش