2777
2789
عنوان

بازم طلاق 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شما زنش بودي، با دوست دخترشم بوده . زنشم با دوست دخترش دوست كرده و راحت با هر دو تا ميگشته . ورشكست هم شده پاش وايسادي ، الانم كه خونه باباتي و هزينه ها با ايشونه . ديگه چرا مهربون نباشه؟ منم بودم مهربون بودم باهات عزيزم

تو با این موضوع مشکلی نداری آخه ما چه کمکی میتونیم بکنیم؟؟

همش حس میکنم خیلی مرد ساده ای هست و  دلم میسوزه براش ،  ننمیدونم باا این حس ترحم چطوری کناربیام

ااره متاسسفانه ، البته با دختر دوس شد بعد طوری برنامه ریززی کرد کهه اورد تتو زندگیمون و منه احمقم دو ...

تهمینه میلانی ی فیلمی داشت مرده با زن و دوست دخترش رفته بود سفر نمیدونم اگر جدادنشی وقتی خانواده پستتن خیلی نادونی

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
خوب شما زنش بودي، با دوست دخترشم بوده . زنشم با دوست دخترش دوست كرده و راحت با هر دو تا ميگشته . ورش ...

واقعا راه رو واسه کثافت کاریش باز کرده

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢

شوهرت همینه دوستم. به بیعرضه ست که اینهمه پول رو به باد داده خیلی راحت بهت خیانت کرده بعدشم فریبت دادن بری خونه ی بابات خودت مسئله ی طلاق دو مطرح کنی حتی بهت مهریه تم  ندن  باباشم پشتش  ، فقط کلک بهت زدن اینکه میگی دلتنگم چون به نفر بوده که خانواده ت بوده بهر حال دور از جون هر کس از خانواده هم از دست بدیم ناراحتی ودلتنگی میکشیم طبیعیه   .. بهتر خیلی بیشتر فکر کنی دلتنگی تمام میشه ولی تو تا آخر عمر با یه همچین مردی چطور میخوای زندگی کنی ؟؟؟؟مطمئن باش کارش رو تکرار میکنه 

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن

ببين لياقت خودت چي هست و چجور زندگي در شانت هست . هيچكس نميتونه تو زندگي كه در سطحش نيست و لياقت بيش از اون رو داره طولاني مدت بمونه . هركس تو زندگي براي طولاني مدت مونده ، يعني شخصيتش در حد همون هست حالا ميتونه ساعتها از اينكه اينجوري تنبوده و با شخصيت بوده و ... بگه ، اما داره حرف الكي ميزنه 

شمكا هم ببين شانت چي هست، بر اساسش تصميم بگير، موفق باشي