2777
2789

کیا رژیم آش آبغوره گرفتن؟؟و بگید کاهش سایرشون چقدر بود؟؟مشهودبود؟؟؟

من از فردامیخوام بگیرم

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون اش خودمون هس فقط توش رشته و رب و عدس ممنوعه

هر بار مصرفش باید یه قاشق ابغوره و زنجبیل(کسایی ک نتونن زیره سیاه)باهاش بخورن یعنی تو هرکاسه آش

در طول روز همه جیز حتی چایی ممنوعه

بعد اش باید دوقاشق مربای گلسرخ حتماااا گلسرخ باشه خورده بشه میوه هم ففقطط سیبب پوست روزانه سه لیوان عرق کاسنی به مدت دو هفته

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

اطلاعات بیشتر بخوایید اسم تایمک رو سرچ کنید میاد براتون

من این رڗیم و گرفتم و امروز روزه ۱۱هه خوب بوده 

چقد سایز کم کردی ؟؟؟

چقد سایز کم کردی ؟؟؟

تنها سايز شكم كم نكردم

همه جا كم شد

مث كول و شكم و پلو و كمي بازو

پس نميتونم بگم دور شكمم وايييي ١٠سانت كم شده!!!

دور شكمم يكي دوسانت كم شده +جاهاي ديگه....

خدایا اراده امو قوی کن به وزن دلخواهم برسم🙏
تنها سايز شكم كم نكردم همه جا كم شد مث كول و شكم و پلو و كمي بازو پس نميتونم بگم دور شكمم وايييي ...

اها

انشالله به وزن دلخواهت میرسی عزیزم

منم امروز روز سومم هست حس خوبی دارم

دلم میخواد ادامه بدم ببینم واقعا اثر داره

فقط دیروز زردآلو خوردم

بی تخلف هم نمیشه ادم خخخخخ

سلام منم این رژیمو گرفتم.عالیهههه

من یه ۶ روز گرفتم.یک هفته بعدش ۵ روز.و بعدش ۳ روز.توی دوره ۵ روزه باشگاه میرفتم و حلقه میزدم.من ده کیلو کم کردم و سایز کمرمم دو تا کم شد.همه جام آب شد.

۷۰ کبلو بودم شدم ۶۰.و بعدش بدون رژیم رسیدم به ۵۸.معده امم کوچیک شد و زیاد غذا نمیخورم.

آدم‌ باید خودش عاقل باشه😊