2777
2789
عنوان

بگم از زندگیم واستون سبک بشم !

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 122 پست
مگه من ولش کنم خوب میشه ؟ بدتر میشه فقط

قربونت برم تو ملکه نجات که نیسی ....تویه ادمی یه زن که انقدر محدود وظریفه که نگو....پهلوون بازی درنیار منم خیلی خواستم پهلون بشم ولی تهش به پنبه ختم شد....هیشکی مثل دکترا ادمو راهنمایی نمیکنن یه سر برو نظرتو خوب بلدن برگردونن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
قربونت برم تو ملکه نجات که نیسی ....تویه ادمی یه زن که انقدر محدود وظریفه که نگو....پهلوون بازی درنی ...

یعنی نمیشه که اون درست بشه ؟

به خودت بیا یه ذره !😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

:(((( وای من خیلی ناراحتم  تو فک کن عاشقی بکشی جلو همه وایسی بعد همه چی اوکی شه اما اخلاقش اذی ...

قربون همه کاش همه مثل خونواده خود ادم بودن کاش همه اغوشها اغوش بابایی ومامان های خودمون بود اونا اگه تو نجات پیداکنی خوشحالم میشن شاید اولش بهت تهنه بزنن ولی اخرش ته دل واسه اینکه نجات پیدامیکنی شادن....خدایی نکرده اگه بعدا بامشکل بربخوری با دوتا بچه اونوقت دیگه روت نمیشه برگردی ....

چقدر خوبه شما انقدر اراده دارین من خودم انتخاب کردم نمیخوام تنهاش بذارم شده بمیرم ولش نمیکنم . به خ ...

یا تحمل تا آخر عمری وجود نداره.یا اون تو رو میکشه یا خودت افسرده میشی و خودتو میکشی.

اونروز منو یادکن

قربون همه کاش همه مثل خونواده خود ادم بودن کاش همه اغوشها اغوش بابایی ومامان های خودمون بود اونا اگه ...

😭😭😭😭وای آخه من دیگه بعدش به هیچکس  اعتماد نمیکنم

به خودت بیا یه ذره !😏
یا تحمل تا آخر عمری وجود نداره.یا اون تو رو میکشه یا خودت افسرده میشی و خودتو میکشی. اونروز منو یاد ...

بازم با همه این داستانا کلا دوبار دستش روی من بلند شده اونم من خودم مقصر بودم و لجشو در آوردم . به من آسیب فیزیکی نمی زنه . شاید افسرده شم ولی کشته نه .

به خودت بیا یه ذره !😏
یعنی نمیشه که اون درست بشه ؟

من که عشقتو نمیشناسم عزیزم ازاخلاقشم خبر ندارم ولی اخه مثلا۲۰سال طول کشیده این اخلاقها شکل گرفته چطوری ممکنه تو ۱سال یا ۲سال تغییرکنه حداقل ۱۰سال زمان میخواد واسه عوض شدن....(البته براهمه اینطورنیس)من که شخصا ۱۰۰۰سالم وقت واسم بذارن سرسوزنی واسه کسی عوض نمیشم....خودت بهترمیدونی ولی بیشتر نگاه به عقلت بنداز تابه دلت....

یا تحمل تا آخر عمری وجود نداره.یا اون تو رو میکشه یا خودت افسرده میشی و خودتو میکشی. اونروز منو یاد ...

اینم بگم در خلال زندگیتون بعد از دعواها و ضرب و شتم های مختلف ممکنه قول های زیادی بده و تایم های بسیار کوتاهی مثل یکماه اخلاقشو درست کنه.اما بازهمون آش و همون کاسه.به تعداد موهای سر خانمهای نی نی سایت زنهایی وجود داشتن که با ساده لوحیه مشابه به شما میخواستن کنار همسرشون به بهبود بیماریش کمک کنن اما الان سینه قبرستونن

😭😭😭😭وای آخه من دیگه بعدش به هیچکس  اعتماد نمیکنم

میکنی خوبم میکنی....الان داغی ....بخداقسم به دوسال نکشیده همچی ازسرت پریده وشاد وشنگول میشی

بازم با همه این داستانا کلا دوبار دستش روی من بلند شده اونم من خودم مقصر بودم و لجشو در آوردم . به م ...

خخخخ.آدم افسرده رو با مرده یکی نمیدونی؟

سرچ کن افسردگی اساسی.لوله میزنن تومعدشون بهشون غذا میدن.افسردگی رو با دلخوری و ناراحتی یکی ندون

میکنی خوبم میکنی....الان داغی ....بخداقسم به دوسال نکشیده همچی ازسرت پریده وشاد وشنگول میشی

من کلا از مرد جماعت خوشم نمیاد . از بس همه جور مردی دیدم تو فامیل و دوست . کلا ازدواج بدم میاد 

همش انگار یکنواخت میشه بعدش 

اینم چون دوسش داشتم خواستمش همین 

دعا کن برام که خوب بشه اخلاقش 

به خودت بیا یه ذره !😏
بازم با همه این داستانا کلا دوبار دستش روی من بلند شده اونم من خودم مقصر بودم و لجشو در آوردم . به م ...

مردن خیلی خوبه کاش همه ادمها راحت میمردن...مرگ حق ما بشره چه دیر چه زود...ادم اگه ذره ذره بمیره خیلی بده...اگه ازعشقش بکشه ونتونه دم بزنه بده...اینکه بخاطر ابرو وبچه بخواد زندگی کنه ومیل وعشقی نباشه بده....عاقلانه فک کن گلم....

خخخخ.آدم افسرده رو با مرده یکی نمیدونی؟ سرچ کن افسردگی اساسی.لوله میزنن تومعدشون بهشون غذا میدن.افس ...

خودم متوجه هستم افسردگی چی هست ...

بدم نیس آدم واسه عشقی که انتخاب کرده بدبختی بکشه یکم . اما من امیدوارم که خوب بشه و کار به اونجایی که میگی نرسه

به خودت بیا یه ذره !😏
من کلا از مرد جماعت خوشم نمیاد . از بس همه جور مردی دیدم تو فامیل و دوست . کلا ازدواج بدم میاد  ...

انشالله که هرچی صلاحه اتفاق بیوفته وخوشبخت وخوشحال باشین....ولی به نظرم بار این غصه را تنهایی به دوش کشیدن خیلی سخته ...یا باید بخاطرت ۵۰درصد اخلاقش عوض شه توهم بقیشو باهاش کناربیای ....اگه دیدی ۱ماه تونست تغییرکنه وبهترشه واخلاق تندش برنگرده باهم زندگی کنین ولی اگه دیدی هنوز ۱ماه نشده دوباره همون ادم شد بفهم مرد راه های سخت نیس

انشالله که هرچی صلاحه اتفاق بیوفته وخوشبخت وخوشحال باشین....ولی به نظرم بار این غصه را تنهایی به دوش ...

اوهوم :( مرسی عزیزم . امیدوارم درست بشه همه چیز

به خودت بیا یه ذره !😏