2777
2789
عنوان

بگم از زندگیم واستون سبک بشم !

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 122 پست
غيرت داشتن با تعصب داشتن فرق داره  وقتي با يه اشتباه تو سرشو ميكوبه به ديوار فردا دست روت بلند ...

آخه میدونی من نمیخوام جدا شم . میخوام یه جوری رفتارشو خودم یواش یواش درست کنم 

به خودت بیا یه ذره !😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر من خیلیییی حساسه  تا جواب نمیدم یهو میبینم یا رفته با یکی بحث کرده شدید یا سرشو زده به دیوا ...

عزیزم میدونم عشق بده منم بعدجداییم ازش هرشب با گریه سربه دیوارمیکوبیدم ولی الان خداروشکرمیکنم....به نظرم برو بایه متخصص اعصاب حرف بزن بعدم بامشاور مشورت کن اونا راهنماییت میکنن ... هرچی باشه حداقل ۵۰سال زندگیه ادم باید ارامش داشته باشه...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بیماره متاسفانه

هرچی هرکس ممکنه بیمار باشه 

حالا چون واسه نامزد من بیش از حد شده دلیل نمیشه ولش کنم فقط میخوام کمکش کنم چون اعصاب خودشم بهم میریزه اینجوری

به خودت بیا یه ذره !😏
من با پسرخالم نامزد بودم(نشون بودیم نه عقد) همینجوری بود دقیقا، استدلالشم این بود که تو خوبی جامعه ...

در كل همه ما تو انتخاب كردن ازاديم و اين تو فطرت ما نهادينه شده و وقتي يكي بخواد محدودت كنه كم كم روحت تحليل ميره محدوديت با تعهد يه دنيا فرق داره 

اون چی میشه پس  عذاب وجدان میگیرم

عذاب وجدانتم کم کم یادت میره ....ولی فراموشت نمیشه مثل من.....ولی حداقل ازیه ادم به ظاهرعاقل ولی بی مغز نجات پیداکردی

عزیزم میدونم عشق بده منم بعدجداییم ازش هرشب با گریه سربه دیوارمیکوبیدم ولی الان خداروشکرمیکنم....به ...

آره شاید بهتره برم پیش یه دکتر خوب 

به خودت بیا یه ذره !😏
هرچی هرکس ممکنه بیمار باشه  حالا چون واسه نامزد من بیش از حد شده دلیل نمیشه ولش کنم فقط میخوام ...

اگه جذام یا یه بیماری واگیر دار داشت چی؟پارانوریا هیچ فرقی باجذام نداره.تازه اونها واسه دیگران ضرری ندارن.اما اینها آدم میکشن

آره شاید بهتره برم پیش یه دکتر خوب 

بررو حتما...من که تا به مشاوره گفتم قاطع گفت اگه عقل نداری زنش شو...ولی اگه میفهمی که چه اتفاق های بدی درانتظارته جداشو...

اگه جذام یا یه بیماری واگیر دار داشت چی؟پارانوریا هیچ فرقی باجذام نداره.تازه اونها واسه دیگران ضرری ...

مگه من ولش کنم خوب میشه ؟ بدتر میشه فقط

به خودت بیا یه ذره !😏
بررو حتما...من که تا به مشاوره گفتم قاطع گفت اگه عقل نداری زنش شو...ولی اگه میفهمی که چه اتفاق های ب ...

:(((( وای من خیلی ناراحتم 

تو فک کن عاشقی بکشی جلو همه وایسی بعد همه چی اوکی شه اما اخلاقش اذیتت کنه ...

به خودت بیا یه ذره !😏
اون مشکل خودشه.بذار کس دیگه رو بدبخت کنه.جونت رو بردار و فرار کن.جونت رو

چقدر خوبه شما انقدر اراده دارین

من خودم انتخاب کردم نمیخوام تنهاش بذارم شده بمیرم ولش نمیکنم . به خاطرش کلی جنگیدم 

یا درستش میکنم کم کم یا تحمل تا آخر عمر

به خودت بیا یه ذره !😏