2777
2789
عنوان

بگم از زندگیم واستون سبک بشم !

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 122 پست
همه میگن حتی با خواهرم می رم بیرون میگه منم باید ببری که مرد باهات باشه

همسرمنم اوایل میگفت بدون مرد نرو بیرون 

من گوش نکردم الان بهترشده

تو بدعادتش کردی

عشق من همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگی منی،تا لحظه آخر عمرم عاشقتم،جونم فدای تو که عزیزترینمی😍

نمیشه عزیزم،فقط باید بهش بفهمونی زندگی مشترک یه معنی دیگه داره و اینکه باید به اخلاق و نظر طرف مقابلش احترام بذاره،قرار نیست همیشه نظرش و تحمیل کنه.

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر به خدا زندگی کردن با همچین آدمی روحتو افسرده و بیمار میکنه

من خودم تبدیل شدم به یه دختر پژمرده و بی روح که هر روزم آرزوی مرگ میکنم

این فرد شکاکه که از الان اینقدر حساسیتای بی مورد نشون میده

لطفا مراقب باش عشق و علاقه ات باعث نشه تصمیم عقلانی نگیری

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
همسر منم اوایل خیلی بهم توجه میکرد و گیر الکی هم زیاد میداد  الان خیلی خیلی بهتر شده  من ...

آخه ما همو می شناسیم خیلی وقته 

اینجوری نبود قبلا 

به خودت بیا یه ذره !😏

اوه اوه

من قبلا همچی رابطه ای رو تجربه کردم

خسته میشی

پیر میشی

میبری

حست ب خودت بد میشه

تا وقتی توو رابطه ای خیلی عمق ماجرارو نمیفهمی اما یکم ک دور شی میفهمی چ رابطه اشتباهیه

بیشتر فک کن 

فقط بهت میگم خودتو با این حرف که دوسش دارم گول نزن

تا نامزدی جدی فکر کن وارد زندگی مشترک بشی تحمل اوضاع یا جدایی برات خییییییلی سخت میشه

یه چیز دیگه تو گفتی واسه آرامشش حرفشو گوش کردی آیا اونم واسه آرامش تو حاضره اخلاقشو تغییر بده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

استارتر به خدا زندگی کردن با همچین آدمی روحتو افسرده و بیمار میکنه من خودم تبدیل شدم به یه دختر پژم ...

اگه بدونی چقدر تو روی همه وایسادم ...

دوسش دارم خب هیچکیو جز اون نمی بینم 

به خودت بیا یه ذره !😏
يا خدا اين ديگه كيه بايد بستري شه چرا ول ميگرده😐😳😂

این یکیشه.اسم خانومشو گذاشته جاروبرقی که اسم خودش زهراست صدا میزنن مردا تحریک نشن

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 

هنوزهستن ازاین مردا؟ماکه داریم میبینم زنه دوست پسر داره خیانت کرده شوهره میگه دوست دارم نمیزارم جداشی.یاشوهرم میگه توروسری بزاری من خارج نمیام جای که دوستاش هستن حسابی رو تیپم حساسه که خوشتیپ باشم.غیرتم داره بجاش

فقط بهت میگم خودتو با این حرف که دوسش دارم گول نزن تا نامزدی جدی فکر کن وارد زندگی مشترک بشی تحمل ا ...

خب اونم کارایی که من دوست ندارم نمیکنه ولی من گیر الکی نمیدم شک نمیکنم 

به خودت بیا یه ذره !😏
رفتیم . میگه من همینم 

خب پس وقتی خودش گفته من همینم ینی با صداقت تمام گفته نمیخاد ونمیتونه تغییر کنه، اما اینکه شما تاپبك زدی برای تغییرش یعنی یه مشکلی هست، بیشتر فکر کن 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی