2777
2789
عنوان

بگم از زندگیم واستون سبک بشم !

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 122 پست

فک نکنم تغییر کنه..مگر معجزه..با این دید که تغییرش میدی وارد زندگی نشو..همینجوری که هست باید روش فکر کنی..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یه فامیل داریم خونشون لوله کشی نیست اب از پشت خونه میره تو محوطه.به زنش میگه روزا نرو حموم مردا ا ...

بشین😐

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
همسرمنم نمیذاره زیاد با دوستام برم بیرون ولی ببخشیدا نامزد تو شورشو درآورده دیگه

همه میگن حتی با خواهرم می رم بیرون میگه منم باید ببری که مرد باهات باشه

به خودت بیا یه ذره !😏

همسرمنم تقريبامثل مال شمابودالان بعدده سال باداشتن دوتابچه يككم بهترشده ولي ازمن به تونصيحت زيادبه حرفش گوش نكن باورميكني من هنوزم كه هنوزم نميتونم لباس دلخواهم وبيرون بپوشم سعي كن خودت باشي وبه علايق خودت احترام بزاري حتي اگه دلخوربشه وقهركنه مقاومت كن

كاش زمان به عقب برميگشت

من گاهی وقتا اونم بعد دانشگاه با دوستام میرم بیرون 

ولی مشکلی نداره با فامیلم،فقط با پسرداییم مشکل داره اونم چون خواستگارم بوده قبلا

عشق من همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگی منی،تا لحظه آخر عمرم عاشقتم،جونم فدای تو که عزیزترینمی😍
ما یه فامیل داریم خونشون لوله کشی نیست اب از پشت خونه میره تو محوطه.به زنش میگه روزا نرو حموم مردا ا ...

وا ینی چی 😲

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

دقیقا من همونم  با اینکه همیشه راست میگم بهش اما حس میکنه میپیچونم

حتما برید روانپزشک..خیلی فکر کن رو این ازدواج..دوست داشتن همه ی زندگی نیست..از عقل و منطقت درس بگیر

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

همسر منم اوایل خیلی بهم توجه میکرد و گیر الکی هم زیاد میداد 

الان خیلی خیلی بهتر شده 

من از گیر دادن هاش خوشم میاد ولی بعضی وقتا هم عصبانی میشم و سکوت میکنم خودش معذرت خواهی میکنه 

سعی کن صبور باشی