2777
2789
عنوان

زندگی مشترک

185 بازدید | 7 پست

دارم دق میکنم شوهرم اصلا بلد باهم چطوری حرف بزنه چ ی ماه نبینمش چ ی روز فرقی نداره زنگ ک خیلی کم پیش میاد بزنه وقتی هم باهم حرف بزنیم  کارشو میگه بدون کوچیکترین سلام یا احوالپرسی 

مردهای ما برای این چیزها آموزش ندیدن گناهی هم ندارن از کجا باید یاد می گرفتن؟ من خودم کلی کلاس رفتم و هی شوهرمو بردم. مثلا در مورد سلام و اینا توی کلاس زوج درمانی به ما گفتن که سلام و خداحافظی و تبریک و اینا برای زنها خیلی مهمه چون کلا مفهوم زمان در ذهن زن و مرد فرق داره. مردها زمانها و مناسبت ها براشون فرقی با هم نداره ولی زنها بعلت پریود و بارداری و احتمال مرگ جنین و خطرات  زایمان به شدت نسبت به زمان و آداب هر زمانی حساس هستن و رعایت هر آدابی براشون اهمیت حیاتی داره

تو هم باید کتاب بخونی و شوهرت رو آموزش بدی و صبر داشته باشی. هیچ کس که از شکم مادرش بلد نیست با جنس مخالف چجوری رفتار کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر ايشون زنگ هم نميرنه زنگ زدن آموزش ميخواد ؟

من توی همین کلاسهای آموزشی خیلی مردها رو‌دیدم که لزومی نمیبینن زنگ بزنن  و فکر می کنن آدم وقتی زنگ میزنه که کار واجب داشته باشه. این حالتها اصلا غیر معمول نیست. مردها متوجه نیستند که زنها به ارتباط برقرار کردن نیاز دارن حتی بدون هیچ دلیلی. 

نمیدونم چرا اینجوریه باور میکنید بجز عکسای عروسیمون شاید ما انگشت شمار عکس داریم باهم هرجا میریم همه با زناشون عکس میگیرن اون شاید ب اصرار من بیاد اونم خیلی بی ذوق تو عکس وای میسه