2777
2789
عنوان

کادو چی ببرم؟

533 بازدید | 48 پست

من واسه بارداریم پیش ی خانوم دکتر و سونوگراف میرم که تاحالا ازم پولی نگرفتن چون از اشناهای همسرم هستن حالا چون دکترمو عوض کردم به این دلیل که بیمارستان خصوصیه ومن نمیخوام برم واسه تشکر ازش موندم کادو چی ببرم؟اون سونوگرافم اصلا تاحالا پولی نگرفته از سونوی اول تا الان که داپلر دارم دیگه خجالت میکشم برم پیشش و اینکه اقا هستن واسه ایشونم موندم چی ببرم واسه تشکر ازش😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سکه. حالا هر چی که وسعت میرسه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

ی ساعت شیک

یا ی ادکلن اصل و شیک 

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊

خوش خوشانته چرا عوض میکنی من باشم بعد زایمانم الکی میرم میگم حاملم😐

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

یا میتونی بدی پلاک طلا اسمش  رو دستبند چرم بذارن و وسط باکس گل تزیین کنی ببری بدی بهش

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊

سکه ببر عزیزم

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........