2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت سقط چی بوده؟ من از دکتر فرهادی راضی بودم.  بیمارستانم که نیکان سزارین شدم خلاصه همه چی عا ...

سلام عزیزم ایشالا خودتون و نینی خوب خوب باشین 🌺🌸

من میخوام برم پیش دکتر فرهادی ۲۲هفتمه از تجربه سزارینت برام میگی خواهشا 

سلام توروخدا جواب منم بدید .من تحت نظر یه دکتر بودم بی نهایت بی مسئوایت و پولکی الان می‌خوام دکترمو ...

عزيزم من هم سقط داشتم الان باردارم و بايد تحت نظر دكتر متخصص سقط باشم شما در نهايت كجا رفتي ؟

عزيزم من هم سقط داشتم الان باردارم و بايد تحت نظر دكتر متخصص سقط باشم شما در نهايت كجا رفتي ؟

راستش من تخت نظر زهرا فرهادی رفتم چون تو این دکتر پیری هست از اون مشورت میگیره منم می‌دونم پیری خیلی باسواد هست برای همین رفتم تحت نظرش دیگه توکل به خدا .شما تحت نظر کی رفتید ؟ اگه کس خاصی نمی‌شناسید دکتر بهت معرفی کنم

راستش من تخت نظر زهرا فرهادی رفتم چون تو این دکتر پیری هست از اون مشورت میگیره منم می‌دونم پیری خیلی ...

نه عزيزم من همچنان دنبال دكتر مي گردم الان تحت نظر دكتر طرازي هستم به خاطر ازمايشات سقط رفتم پيشش اما مي ترسم مراقبتهاي دوران بارداريش خوب نباشه اخه تخصص اصليش درمان نازاييه و در زمينه سقط مكرر هم كار مي كنه البته خوب بعد از رزاقي و عارفي و فروتن 

چند تا دكتر رفتم مثل دكتر خطير خوشم نيومد خيلي معطلي داره و چند نفري مي فرسته شنيدم اين دكتر شماره تلفن مي ده بقيه دكترها خيلي هاشون شماره نمي دن مي گن حالت بد شد برو اورژانس بيمارستان اما يه وقت ادم يه سوال براش پيش مياد

نه عزيزم من همچنان دنبال دكتر مي گردم الان تحت نظر دكتر طرازي هستم به خاطر ازمايشات سقط رفتم پيشش ام ...

چه جالب منم میخواستم بخت فروتن معرفی کنم چون رزاقی داره می‌ره خارج از کشور عارفی هم هست چرا نمیری تحت نظر فروتن

چه جالب منم میخواستم بخت فروتن معرفی کنم چون رزاقی داره می‌ره خارج از کشور عارفی هم هست چرا نمیری تح ...

اين دكتر ها دير وقت مي دن و خيلي شلوغ هستن من حوصله ام نگرفت شما الان هم پيش فروتن مي ريد؟

سلام عزیزم ایشالا خودتون و نینی خوب خوب باشین 🌺🌸 من میخوام برم پیش دکتر فرهادی ۲۲هفتمه از تج ...

من فوق العاده راضی بودم از ایشون اتفاقا دیشب خوابشونو دیدم 😄سزارین که عالی بود جوری که هیچکس از اقوام باورشون نمیشد من سزارین کردم ماشالا انقدر از همون روز دوم سرپا بودم و هنوز که هنوزه از درد و بخیه هیچی یادم نمیاد خداروشکر. 

البته شاید بستگی به بدن هم داشته باشه ولی من این مدلی بودم😊

دقیقا الان مشکل من همینه ، من ۳۰ هفته باردارم از اول بارداریمم به دکترم گفتم که میخوام سزارین بشم ای ...

برو نازنین آرایایی نژاد یا نازیلا گوروانچی اونا تنجام میدن.دکتر بهراد انحام میده ولی پارسال از یکی یک میلیون زیر نیزی کرفت مه براش بخیه بزنه مریضاشم زیاد بودن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
علت سقط چی بوده؟ من از دکتر فرهادی راضی بودم.  بیمارستانم که نیکان سزارین شدم خلاصه همه چی عا ...

سلام ببخشید شما نیکان یا بیمه سزارین کردین یا آزاد؟از جای عمل و سزارینتون با خانم فرهادی راضی یودین؟

سلام ببخشید شما نیکان یا بیمه سزارین کردین یا آزاد؟از جای عمل و سزارینتون با خانم فرهادی راضی یودین؟

سلام عزیزم میدونم جوابم دیر براتون ولی جواب میدم. 

من ازاد سزارین کردم تو بیمارستان نیکان. از عملم با دکتر فرهادی هم به شدت راضیم جوری که بعد از سزارینم هرکس منو میدید سریع ادرس دکتر فرهادی رو ازم میگرفت که برای بارداری تحت نظر ایشون باشه.

سلام عزیزم میدونم جوابم دیر براتون ولی جواب میدم.  من ازاد سزارین کردم تو بیمارستان نیکان. از ...

جدی آخه تو مطبش خیلی خوب هولی ادمو ویزیت می‌کنه و عصبی صحبت می‌کنه ترسیدم سزارینش بد باشه

سلام. درباره ی دکتر فرهادی سوال داشتم ازتون.  شما زایمان کردین پیش ایشون؟ راضی بودین؟ اهل زیر ...

سلام عزیزم من دیر پیامتو دیدم ، فکر میکنم خودت متوجه شده باشی ک اصلا اهل این حرف ها نیستن ، عالی هستن عالی