2777
2789
عنوان

اخلاق مادر شوهرم با مادر شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 59 پست
اين همه كينه فقط خود طرف رواذيت ميكنه  اگر به اين كه زمين گرده معتقدي پس اين خانم بايد بترسه ا ...

واقعا زمین گرده.و دنیا دار مکافات.

خب بچه هاش که سعی میکنن تغییرش بدن ولی نتونستن.تو هم نمیتونی.پس خودتو ضایع نکن و حداقل تو عروس خوبی باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اینو گفتی دوباره داغ دلم تازه شد ....مادر شوهر مادرشوهرم اومده بود ک ازش یه یک هفته ای نگهداری کنن بنده خدا خیلی پیر بود زخم بستر گرفته بود بدنش کرم زده بود خب اون ک دیگه نمیتونس بگه ک دسشوی داره همونجا تو جاش جیش کرده بود اینقد تیپا زد به این پیرزنه این فحشش داد محکم زد تو گوشش خیلی حالم بد شد وقتی این رفتارشو دیدم ...

شوهرم که وقتی ایت رفتارارو دید هیچی بهش نگفت دیگه از اون روز به بعد غذا تو خونشون نخورد تا جهار ماه بعدش که عروسی کردیم...لباساشو دیگه نزاشت اونا بشورن به خودم میگفت میرفتم میشستم....شوهرم بعد دیدن اون ماجرا خیلی حالش بد شد ....خیلی دلم براش سوخت...خدا رحمتش کنه بنده خدا خیلی اشک ریخت اون روز 

وای اینو گفتی دوباره داغ دلم تازه شد ....مادر شوهر مادرشوهرم اومده بود ک ازش یه یک هفته ای نگهداری ک ...

من الان با خوندنش اشک توی چشمام جمع شد😢بیچاره 

مادرشوهرت نترسید در آینده سر خودش بیاد

من همیشه آرزو میکنم قبل اینکه از دست و پا بیفتم بمیرم ..کسی خدای نکرده ازم نگهداری نکنه نه عروس نه دختر 

مادرشوهر خودم چند ماه پیش فوت کرد خیلی راحت با یه نفس عمیق تموم کرد..از دست و پا هم نیفتاده بود

خدایا عاقبتمونو ختم به خیر کن ..آمین

من الان با خوندنش اشک توی چشمام جمع شد😢بیچاره  مادرشوهرت نترسید در آینده سر خودش بیاد من همی ...

بخدا حالا من اصلا سوز و ناله ندادم بهش خیلی پیرزن بدبخت رو زد خیلی دلم به حالش سوخت....پدرشوهر دیوونم هم وایساده بود نگاه میکرد بنده خدا میترسید حرف بزنه....

حالا زورم میگیره همیشه مبگه من خیلی  مواظب مادرشوهرم بود و فلان و چنان...خدا نکنه هیجوقت نیاز بشه من ازشون مواظبت کنم که خودمو میکشم همچین ادم بد ذاتی رو تو خونه نگه داری کنم

دخالت نکنی ها اصلا ....  مادرشوهر مادرشوهرتم حقشه نوش جونش انقدر از این آدما دیدم   تو جونی   زندگی ها نابود کردن و دل شکوندن  .... اینو بذار به عهده مادرشوهرت هرکی تو قبر خودش میخوابونن  احترام خودتو نگه دار  دخالت نکن  که همیشه عزیز باشی

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست
به مادرشوهرت بگو که من به شما حق میدم هر رفتاری که دوست دارین با مادرشوهرتون داشته باشین چون وقتی قد ...

انقد اذیتش کرده که هنوز بعد اینهمه سال عصبانیه و نمیخواد حرف بقیه رو قبول کنه