2777
2789
عنوان

اخلاق مادر شوهرم با مادر شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مادرشوهرت بگو که من به شما حق میدم هر رفتاری که دوست دارین با مادرشوهرتون داشته باشین چون وقتی قدرت داشته شما رو اذیت کرده ولی میخوام خواهش کنم که جلو من خیلی کاری به کارش نداشته باشین چون من زود ناراحت میشم و احساس می کنم که حالا اون یه آدم پیره و کلا حس بدی پیدا می کنم. بگو وقتی من هستم اگر رعایت کنین واقعا ممنونتون میشم

در هر صورت شما خودتو دخالت نده با جفتشون مهربون باش وقتی میبینیش 

والا منم اگه یه زمانی دور از جون مادرشوهرم بخوام ازش مراقبت کنم نمیتونم زیاد با مهربونی رفتار کنم باهاش

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

اگ نمیتونه ازش نگهداری کنه بنظرم ببرنش ی جا دیگ خیلی بهتر

بهر حال الانم دیگ پیر و ناتوان گناه داره  تو پیری اذیتش کنه..

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
زمین میچرخه یه روز این ور یه روز اون‌ور از هر دست بده از همون دست میگیره

اين همه كينه فقط خود طرف رواذيت ميكنه 

اگر به اين كه زمين گرده معتقدي پس اين خانم بايد بترسه از روزي كه عروس سرش بياره 

ببین مادر شوهرت حتی سیاست نداره که اومده بهت گفته جریانو.

خب رابطه ی اونا به خودشون مربوطه.

شما اگه طرف پیرزنه رو بگیری دل مادرشوهرت میشکنه و ایندفعه با شما هم ممکنه بد بشه.

پس خودت سیاست داشته باش سکوت کن.