2777
2789

سلام به همه ی خانومای گل. من ۱۶ هفتم تموم شده.فقط چون کمردرد شدید دارم‌موقعی ک صاف میخابم احساس خوبی دارم.حس میکنم کمرم بهتر میشه.ولی میگن خطرناکه.بابد به پهلو خابید،ایا درسته؟

من هنوز ب پشت میخوایم رو پهلو بچمم ب پهلو میشه انگار😐😁

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمت بزرگ شده؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

اره من از ۱۵هفته به پهلو میخوابم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

آره .منم وقتی فهمیدم انگار کمرم هم فهمیده بود ناسازگار شد .به کمر میخابیدم راحت بودم .اما دیگه اطرافیان گفت نکن بچه اذیت میشه از یک ماه  و نیم دیگه پهلو خوابیدم تا۹ ماه .الانم نمیدونم چرا باز درد میکنه با وجود اینکه زایمانم کردم

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

6 ماهگی

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
آره .منم وقتی فهمیدم انگار کمرم هم فهمیده بود ناسازگار شد .به کمر میخابیدم راحت بودم .اما دیگه اطراف ...

کمر درد شدید دارم.حتی پاشنه پام هم درد میکنه.شما دکتر هم رفتین؟ من سابقه دیسک کمر دارم.بارداری اولم به این صورت درد نمیگرفت

کمر درد شدید دارم.حتی پاشنه پام هم درد میکنه.شما دکتر هم رفتین؟ من سابقه دیسک کمر دارم.بارداری اولم ...

آره گفت دیگه پهلو فقط .عزیزم  ی نصیحت اگه طبیعی زایمان کردی مواظب باش بواسیر نگیری 

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
شکم شما بزرگ شده؟ من با این بچم دختره.ولی تغییری نکردم.حتی چهرم

نه، شکم منم تخته تخت هستش،،جنسیتش معلوم نشده ولی ده کیلو لاغر شدم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

الان ۴۵ کیلو هستم،،اندازه یه بچه دو ساله هم نمیتونم غذا بخورم 😔😔😔