2777
2789
عنوان

خانومای باردار،از چند هفتگی به بعد باید به پهلو خوابید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6125 بازدید | 30 پست
من که تا ۷ماهگی شکم نداشتم بعدشم یه کم اومد بالا.. همشم به کمر میخوابیدم اینجوری احساس بهتری داشتم.. ...

بچت پسره یا دختر

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکم شما بزرگ شده؟ من با این بچم دختره.ولی تغییری نکردم.حتی چهرم

منم بچم دختره ولی تو بارداری هیییییییچ تغییری نکردم هیچی همه وقتی منو میدیدن میگفتن اصلا مگه تو بارداری

تیکر تولد یکسالگی دخترم  

اتفاقا من شنیدم سر دختر بیشتر ورم میکنن

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

من که هر روز دارم لاغرتر میشم،برام خیلی دعا کنید،،مریض هستم

نه اصلا نه ورم نه تغییر چهره نه اضافه وزن خیلی نرمال بودم.. ولی زودم زایمان کردم ۳۶هفته

اتفاقا بارداری اولم.بچم پسر بود .اونم تغییر نکردم.ومثله شما۳۶ هفته زایمان کردم.الان میترسم.کمردرد دارم.واز زایمان زودرس هم میترسم

اتفاقا بارداری اولم.بچم پسر بود .اونم تغییر نکردم.ومثله شما۳۶ هفته زایمان کردم.الان میترسم.کمردرد دا ...

من فشارم رفت رو ۱۷ که زایمان کردم ولی بچمم خوب وزن نگرفته بود ۱۹۹۰ بود

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
پسر من ۳ کیلو بود

خب شما باز خوب بوده.. اما تا میتونی استراحت کن و زیاد راه نرو.. من اصلا نمیتونستم راه برم انگار وسط پاهام یه چیزی میومد پایین و سفت میشد

تیکر تولد یکسالگی دخترم