2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باعث پیشرفتت شه،بازی روانی نکنه،اولویتش باشی،توجه کنه،مهربون باشه،دوستت داشته باشه،از خونواده خوبی باشه و حرو م زاده بازی درنیاره،مسئولیت پذیر و ان تایم باشه

و تهش بیاد بگیردت😂☺️

شوخی کردم لزوما هررابطه خوبی میتونه منجر ب ازدواج نشه و درعین حال خوب باشه مث من و رلم ک ازدواجی نیستیم هیچکدوم

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

یه روانشناسی میگن که برای تشخیص یه رابطه خوب چندتا سوال باید از خودت بپرسی

توی این مدتی که با شخص در ارتباطی، اعتماد به نفست رفته بالا یا رفته پایین؟ آرامش درونیت بیشتر شده یا کمتر؟ انرژی و انگیزه ات بالا رفته یا پایین اومده؟ ایا احساس شادی، هدفمندی و امیدت بیشتر شده یا پایین اومده؟

اگر این جواب ها منفین، رابطه سمی و تاکسیکه

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

همه چیز با رضایت دو طرفه باشهنه مثل اون تاپیکه که نامزدش بهش تجاوز کردهاین تاپیکا برای شما هم میاد ی ...

منم میبیمم و اصلا وارد نمیشم چون استارتر بدتر ادمو عصبی میکنه با هیچ‌کاری نکردنش

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

رابطه ای که توش ترس دروغ گفتن خیانت دیدن و پنهان کاری نداشته باشی مجبور نباشی بخاطر ترس از دعوا بهش ...

خب بنظرت شخصی هست که بتونه در این حد مورد اعتماد باشه این روزا

نمیدونم بعضی تاپیکا چرا نمیپره احساس می کنم فیکه

اره صددرصد خیلیاشونم فیکن

یه روانشناسی میگن که برای تشخیص یه رابطه خوب چندتا سوال باید از خودت بپرسیتوی این مدتی که با شخص در ...

سوالم همین

یعنی رابطه ای هم هست که همه اینا رو کنار هم داشته باشه

چون میگن نباید دید خیلی خشک و چهارچوبی به رابطه دلشت ممکنه یه وقتایی تو یسری مسائل ایرادی هم باشه