2777
2789
عنوان

کمک برای انتخاب مارک لوازم برقی جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 18983 بازدید | 115 پست

به نظر من سامسونگ و بوش ولی یه سری مارکهای ایرانی هم خوبن واقعا برای کسایی که میخوان جهیزیه بگیرن نمیخوان خیلی هم قیمتش بالا باشه الان که تقلبی هم زیاد شده من خودم همیشه از یه فروشگاه خریدامو میکنم خیلیییی راضیم معمولا بیشتر لوازم برقیامو از اینجا میخرم لینکشو میزارم برای هرکی دوست داشت ببینه لوازم و قیمتارو همه مشخصات کاملم نوشته 

https://affstat.adro.co/click/9de31c07-a860-4830-99d8-1cf22e2b0530

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دارم جهاز میخرم الان به تاپیک شما برخوردم بالاخره کدوم مارکا رو خریدین ازش راضی هستی؟

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
عزیزم من دارم جهاز میخرم الان به تاپیک شما برخوردم بالاخره کدوم مارکا رو خریدین ازش راضی هستی؟

ساید دوو مونتاژ ایران 

لباسشویی مدیا

ظرفشویی کورال

لاوزم برقی کوچکم همش ناسا الکتریک 

از همش راضیم

خارجی اصل دیگه فعلا گیرت نمیاد. اگه هم بیاد گرون. لباسشویی و ظرف شویی پاکشوما. یخچال اسنوا. برقی های کوچیک پارس خزر 

دوو همون اسنواست با اسم دوو

کندی همون پاکشوما ست با ایم کندی 

پس پول ی برچسب رو ندین مرسی اَه🤣

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
خارجی اصل دیگه فعلا گیرت نمیاد. اگه هم بیاد گرون. لباسشویی و ظرف شویی پاکشوما. یخچال اسنوا. برقی های ...

عصبانی نشو

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
ساید دوو مونتاژ ایران  لباسشویی مدیا ظرفشویی کورال لاوزم برقی کوچکم همش ناسا الکتریک  ...

میشه عکسای وسایل بزرگتو بذارب. ظرفشوییت چندنفرس

عصبانی نشو

خودم قبل گرونی و کرونا ال جی خریدم از گلدیران و همه وسایلم خارجی اصل هستن ولی میدونم از اسفند ب اینور دیگه جنس وارد نشده قاچاق هم نیس جنسا تموم شد تو بازار هرچی فیک و بونجول مونده واس همین میگم ایرانی بگیرین وگرنه من نظرم واس برقی خارجی اصله

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

من یه مس فروشی سراغ دارم که لوازم خانگی هم میفروشه کاراش حرف نداره قیمت هاشم خیلی مناسبه به صورت اینترنتی هم به سراسر کشور ارسال میکنه من که خیلی راضی بودم پیجشم https://www.instagram.com/p/CLmxUvCj9rr/?igshid=d8f13girh9zu