2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزه دلم ،خوش به حالتون من عاشق دخترم ،البته  اگه پسرم باشه همینقدر دوسش دارما تو غربالگری او ...

تو آنومالی حتما معلوم میشه.برا من تو گزارشش نوشت جنسیتو

فقط یادت باشه خوراکی شیرین بخوری قبل سونو که نی نی بیدار بشه😍

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
بخدا بیخوده،بزن طب سنتی روازاده ببین چی میگه،اپارات فیلماشو ببین

عزیزم روازاده یه پزشک عمومیه که از بس خزعبل گفته پروانه طبابتشو باطل کردن فعلا . احتیاط شرط عقله . انومالی هم سلامت جنینو نشون میده هم شرایط رحم مادرو

بخدا بیخوده،بزن طب سنتی روازاده ببین چی میگه،اپارات فیلماشو ببین

طب سنتی اتفاقا بیخوده چن نفرو تا حالا مریض کرده الان هر کی دکون وا کرده واس خودش.....

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
والا دکتر روازاده میگف خودمم ی کلیپ از خانوم کانادایی دیدم

دیدم رو ول کن اونجا اتفاقا سییتمشون خیلی قوی تره....خیلیا اونور اب باردارن هی بزور میفرستنش سونو...

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
من از خودم نمیگم،دکتر روازاده میگه

دختر عموی من سونو انومالی فهمید که بچش مشکل داره و سقط کرد پزشک قانونی بهش گفته بود اگر سونو انومالی انجام نداده بودی نه تنها اجازه سقط نداشتی  و زندگی یک انسان رو در اینده به خاطر معلولیت یا هرچی خراب میکردی تازه  چون جنین هم قلب داره و هم کامله بلکه باید به دولت هم جریمه پرداخت میکردی چون کشتن یک انسان حساب میشه .اینو به اون دکتر احمقی که اطلاعات میگیرین بگو .

استارتر جان تو یه روز آزمایش خونه و یه روز دیگه سونو

حواست باشه آزمایش خون زودتره ها از دستش ندی

فکر میکنم خون هفته ۱۵ بود ولی مطمین نیستم

سونو از ۱۸ تا ۲۱

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤