2777
2789
عنوان

اخرش بعد سه سال ولم کرد نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 8100 بازدید | 65 پست
میشه ب خاطر گل حسن یوسف باشه میگن اومد نیومد داره از وقتی گرفتمش این موضوع ها پیش اومد

نه باباها 

ببین خانوادش مخالفن حتی ازدواج کنید ب مشکل میخوری تموم کن باهاش اینطور بهتر یکم بخودت زمان بده بعد ازدواج کن ب همین خواستگاری بگو یکم صبر کنن یکمم آشنا شید بعد..

با همه مهربون باش حس خوب منتقل کن شاد باش زندگی کن  تو لایق بهترین چیزایی یادت باشه هر حسی منتقل همونو پس میگری❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار یکسال بگذره  و‌وارد زندگی جدید بشی با ادمی که قدر میدونه  متوجه حرفم میشی   & ...

اره هنوز ازدواج نمیکنم میخوام یه مدت بگذره ربعد

با همه مهربون باش حس خوب منتقل کن شاد باش زندگی کن  تو لایق بهترین چیزایی یادت باشه هر حسی منتقل همونو پس میگری❤❤❤
چند سالته عزیزم

19 عزیزم امسال کنکور دارم  پسری که دوست داشتم همسن خودمه. ...ولم کرد رف با یکی دیگه ... اصلا خیلی پیچیده شد هنوزم نمیدونم چی شد که اینطور شد!

اره هنوز ازدواج نمیکنم میخوام یه مدت بگذره ربعد

برو دانشگاه 

خیلی پخته تر میشی 

اصلا نگران حال دلت نباش

پسرای کم سنم خیلی مودین !نمیشه به حسشون اعتماد داشت

مراقب باش کیو از خودت دور میکنی،بعضی از ماها دیگه هیچوقت برنمیگردیم...
ان شاءالله هر چی خیره برات پیش بیاد

مرسی😍 ایشالا شمام به آرامش برسی

کاش میمردم اصلا خدا حواسش ب من نیس چقد در خونش التماس کردم

اتفاقا خدا دوستت داشته که گذاشته زودتر تکلیفت روشن شه.. 

به نظر منم یه پسر اگه واقعا دختری رو بخواد خودشو به هر دری میزنه.. پس وقتی اون تلاش نمیکنه تو چرا غصه بخوری... خواستگارتم از روی لج جواب مثبت نده .. ببین اگه آدم خوبیه و میتونی بهش حسی پیدا کنی جواب مثبت بده

از ی طرف ی حسی بهم میگه دوباره برمیگرده 

اخه هر وقت قهر میکنیم اون نمیتونه طاقت بیاره و بر میگرده

از طرفی هم میگم ن دیگه تموم شد دیگه نمیاد مخصوصا با حرفایی ک بهش زدم

برو دانشگاه  خیلی پخته تر میشی  اصلا نگران حال دلت نباش پسرای کم سنم خیلی مودین !نمیشه ...

اره الان نسبت به قبل خیلی بهتر شدم حداقلش آینه اصلا دوس ندارم دوباره برگرده دوسش دارم ولی  دیه نمیخوام بااون باشم کارش یادم نمیره. ....