2777
2789
عنوان

اخرش بعد سه سال ولم کرد نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 8102 بازدید | 65 پست
از ی طرف ی حسی بهم میگه دوباره برمیگرده  اخه هر وقت قهر میکنیم اون نمیتونه طاقت بیاره و بر میگ ...

گل دختر کشش نده

مگه خودشو ثابت کنه

مراقب باش کیو از خودت دور میکنی،بعضی از ماها دیگه هیچوقت برنمیگردیم...
اره الان نسبت به قبل خیلی بهتر شدم حداقلش آینه اصلا دوس ندارم دوباره برگرده دوسش دارم ولی  دیه ...

همینجوری بری جلو بهترم میشه

حال دلت خوش عزیزم  

مراقب باش کیو از خودت دور میکنی،بعضی از ماها دیگه هیچوقت برنمیگردیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان دعا به جون موردی میکنم که ولم کرد رفت اونموقع داغ بودم حالیم نبود

من نمیتونم تا اخر عمرم برا مادرش بدترینارو میخوام الهی چشاش همیشه گریون باشه همونطوری ک اشک منو دراورد

من نمیتونم تا اخر عمرم برا مادرش بدترینارو میخوام الهی چشاش همیشه گریون باشه همونطوری ک اشک منو دراو ...

عزیزم.خب ئاقعا سخته درک میکنم من چقد زار زدم اون وقتا.بعد متوجه شدم اصلا عشق نبوده 

همینجوری بری جلو بهترم میشه حال دلت خوش عزیزم    

فدات بشم  عزیزم😘

با همه مهربون باش حس خوب منتقل کن شاد باش زندگی کن  تو لایق بهترین چیزایی یادت باشه هر حسی منتقل همونو پس میگری❤❤❤
چاره ای ندارم اون ک جوابم داد این خواستگارمم موقعیتش خوبه چکار دیگه میتونم بکنم؟

يه مدت به خودتون و اين خواستگار فرصت بديد ، ببينيد ميتونين باهم كنار بياين و اون اقا هم فراموش كتين

من خودم كسي و كه دوس داشتم چون شرايط مالي ش جور نشده بود با اصرار خودش رابطمون تموم كردم البته با كلي سختي و ناراحتي  يكماه نكشيد خواستگار اومد نزديك سه ماه فقط باهاش صحبت كردم با لطلاع خانواده ها هم تونستم بشناسمش هم اينكه كه ديدم ميشه رو خودم كار كردم تا اون شخص قبلي و كنار بزارم 

اللنم يه دختر دارم خيلي هم از انتخابم راضي م

شايد ب اون شخص قبلي تا اين حد خوشبخت نميشدم 

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍

به نظر من اگه خانوادش ناراضی ان حتی اگه جور هم بشه احتمال خیلی زیاد اذیتتون میکنن ک نمیزارن یه آب خوش از گلوت پایین بره.منو خانواده همسرم انتخاب کردن با این حال کلی اذیتم کردن چه برسه ک از اول بخوان مخالفت کنن. به خودت یه فرصت بده با خواستگارت صحبت کن بدون اینکه با این عشقت مقایسش کنی بسنج اگه دیدی خوبه کم کم بهش علاقمند میشی زندگی فقط دوست داشتن نیست یه مشکلاتی بعدا پیش میاد که همه چیو خراب میکنه منطقی تصمیم بگیر گلم