2777
2789
عنوان

نبابد هرچیزی رو گفت

779 بازدید | 35 پست

سلام دوستان عزیزم امیدوارم خوب و خوش باشین

به پیشنهاد یکی از دوستام بخاطر بارداریم تازگیا با نی نی سایت آشنا شدم و میبینم که واقعا فضای خوب و مفیدی داره برای اکثر مردم.

اما تو این چند وقته که من تاپیک هارو میخونم حس میکنم اکثرا توی تاپیک ها چیزهای بیهوده ای گفته میشه یا چیزی رو میگن که نباید مطرح بشه و کاملا به زندگی خصوصی افراد مربوطه و از اکثرا هم مشخصه که کاری از کسی بر نمیاد.

من نظر شخصی شما عزیزان رو نمیدونم و بهتون احترام میزارم و قصد نصیحت هم ندارم ولی خوشحال میشم که مشکلات زناشویی یا مشکلاتی که گفتنش سودی نداره و مشخصه راه حلش اینجا پیدا نمیشه رو برای دیگران بازگو نکنین.

تاپیک هایی دیدم درباره مشکوک بودن به همسر یا دعواهای شخصی شون و..... که واقعا بگم ممکنه تاثیر خوبی روی بقیه نزاره چون من خودمم حس میکنم باید حساس بشم که مبادا اشتباهی از طرف همسرم رخ نده و.....(البته به این خاطر این حرفارو نزدم)

اما دوستان سوء تفاهم نشه براتون من فقط چیزی که خیلی دلم میخواست گفته بشه رو گفتم و قصد دخالت و....ندارم.

نه فقط بخاطر بعضی افراد،بلکه بخاطر زندگی زن و شوهری خودتون سعی کنین زشتیا و کم و کاستی و مشکلاتو بیان نکنین و به جنبه های قشنگ زندگیتون نگاه کنین و اونارو اگه خواستین به اشتراک بزارین.

ممنونم ازتون🙏 در پناه حق❤️

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه عمیشه خوش نیستن خیلیا از جمله خود من هیچ کس رو برای درد دل کردن نداریم . من خیلی دوستای خوب از اینجا پیدا کردم که مشکلاتشون شبیه منه و به همدیگه کمک می کنیم

پس گفتن مشکلات ایرادی نداره ولی باید سعی کنیم روش گفتنمونو بهتر کنیم

سخنرانی من تمام شد😊😂

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

حرف شما درسته ولی اینم ببینیم طرف اون لحطه چه فشار روحی روش ممکنه بوده باشه و نمیتونه با اشناهاش درددل کنه میاد ی تاپیک میزنه و یکم سبک میشه هررررچقدرم نطر منفی بگیره ولی اصولا خانما با حرف زدن سبک میشن 

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
همه عمیشه خوش نیستن خیلیا از جمله خود من هیچ کس رو برای درد دل کردن نداریم . من خیلی دوستای خوب از ا ...

مگه میشه من دقیقا همین امروز عکس پروفایلتو دانلود کردم 😦 مگه داریم ؟ تومنی یا من تو ؟! خوبه واسه تایید نفرستادم وگرنه که هیچی شبیه بودیم اساسی 😅

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

به هر حال صحبت کردن خالی از لطف نیست.

تخلیه ی درون خیلی خوبه.

اونم برای کسایی که نمیشناسنت و نمیشناسیشون حرف زدن عالیه.

مثل این میمونه که به آب روان بگی دردتو.

هیچ فایده ای که نداشته باشه حداقل دل آدم خالی میشه.

یک نفرم پیدا میشه که با حرف مثبت و خوبش آدمو آروم کنه.

میشه از تجربه های دیگران استفاده کرد.چون زندگی مشترک خیلی پیچیده ست.

اینجا شبیه جایی برای درد و دل شده 

ولی خوب نیست مجردا اینجان . من نمیدونم جایی که همش حرف بچه و حرفای زناشویی و رابطه ... هست مجرد اینجا چیکار میکنه

مجردم مجردای قدیم🤔

من سر بارداری دومم فهمیدم میشه عضو نی نی سایت شد 😁 قبلش همش فقط تو گوگل میدیدم

👀 اینجا حرف حرف میاره

اینو واقعا قبول دارم حرف از خیانت نباید بشه حتی خیلی از حرفای زن و شوهری 😑

من که خودم برای همین عضویت زدم که حداقل نرم برای دوس و فامیل چیزیو بگم که نباید و بعد نگران حسادت یا حرفی باشم ازشون اینجا ناشناخته نطر میدن یا مخالفتن یا موافق ولی بی منطورن 

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

شما قسمتای بارداری رو بخون خانم...

شاید بقیه نیاز به صحبت داشته باشن همه که مثل هم نیستن با صحبت آروم میشن 

دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز
من که خودم برای همین عضویت زدم که حداقل نرم برای دوس و فامیل چیزیو بگم که نباید و بلد نگران حسادت یا ...

اره ولی قبول کن هرچیزی هم گفتنی نیست🙏

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡