سلام دوستان عزیزم امیدوارم خوب و خوش باشین
به پیشنهاد یکی از دوستام بخاطر بارداریم تازگیا با نی نی سایت آشنا شدم و میبینم که واقعا فضای خوب و مفیدی داره برای اکثر مردم.
اما تو این چند وقته که من تاپیک هارو میخونم حس میکنم اکثرا توی تاپیک ها چیزهای بیهوده ای گفته میشه یا چیزی رو میگن که نباید مطرح بشه و کاملا به زندگی خصوصی افراد مربوطه و از اکثرا هم مشخصه که کاری از کسی بر نمیاد.
من نظر شخصی شما عزیزان رو نمیدونم و بهتون احترام میزارم و قصد نصیحت هم ندارم ولی خوشحال میشم که مشکلات زناشویی یا مشکلاتی که گفتنش سودی نداره و مشخصه راه حلش اینجا پیدا نمیشه رو برای دیگران بازگو نکنین.
تاپیک هایی دیدم درباره مشکوک بودن به همسر یا دعواهای شخصی شون و..... که واقعا بگم ممکنه تاثیر خوبی روی بقیه نزاره چون من خودمم حس میکنم باید حساس بشم که مبادا اشتباهی از طرف همسرم رخ نده و.....(البته به این خاطر این حرفارو نزدم)
اما دوستان سوء تفاهم نشه براتون من فقط چیزی که خیلی دلم میخواست گفته بشه رو گفتم و قصد دخالت و....ندارم.
نه فقط بخاطر بعضی افراد،بلکه بخاطر زندگی زن و شوهری خودتون سعی کنین زشتیا و کم و کاستی و مشکلاتو بیان نکنین و به جنبه های قشنگ زندگیتون نگاه کنین و اونارو اگه خواستین به اشتراک بزارین.
ممنونم ازتون🙏 در پناه حق❤️