2777
2789
من میترسم اون منی چر ا همراه خون بود .سرطان نداشته باشم😐😐

وای چته تو دختر این فکرا چیه 

توام مثل من گاهی حرفای بوق دار میزنیا 

هیجی نیست اصلا بهش فکر نکن حالا هرجی بود رد شد رفت 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترگفت بیست دقیقه بعدش برو منم چهل دقیقه موندم ولی جیش داشتم😐😐😐😐

چهل دقیقه هم خوبه حالا؛ وای من زمانی ک قصد داشتم بعضی وقتا پاهامو تاااا صبح بالا نگه میداشتم زیر کمرم بالشت میزاشتم ب سختی میخوابیدم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
وای چته تو دختر این فکرا چیه  توام مثل من گاهی حرفای بوق دار میزنیا  هیجی نیست اصلا بهش ...

اخه توی همین سایت خوندم‌یه نشونش همینه‌منم که کل خدای استرسم🙂اینم بگما یک هفته پریود بودم‌یک هفتم‌سکس نداشتم تا کیفیت اسپرم خوب بشه ولی امشب یکم‌اذیت شدم تو...

وای خدا ازدهنت بشنوه خواهری😙😙الهی هردوتامون مادربشیم زود الهی همه منتظرا مادربشن

سلام ببخشید استاتر جان خانومی توی منی آقا بود یا بدنہ شما؟ شرمندہ میپرسم تجربہ ی مشابہ دارم تو نت چیزی پیدا نکردم الان گفتین قلبم لرزید

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
شما چه مدته تو اقدامين و مشكل باردار نشدنتون چيه 

منمشکل ندارم بهمن حامله شدم ولی نطفه ضعیف بود سقط شد و صبرکردم‌تا ماه قبل رفتم واس اقدام‌که نشد حالا ازامشب منتظرم اقدام‌کنم‌تا ببینم چی میشه

وای خدا ازدهنت بشنوه خواهری😙😙الهی هردوتامون مادربشیم زود الهی همه منتظرا مادربشن

ان شا الله گلم فقط بیخیال باش هرجند خیلیییی سخته من سه روز پیش بی بی چم گذاشتم یکیش منفی شد یکیش هاله سغید انداخت امروزم زدم ولی منفی شد دیگ با خودم عهد بستم بیخیال بشم بقول شوهرم سر وقتش معلوم میشه استرس بی خوده.

حالا باز تا اخر هفته نهایت تا دوشنبه وقت دارم چقد این روزا توهم های شیرین میزنم انقد حال میده فکرای خوب ..

راستی نسترن شما همسرت سیده؟

بگو برامون دعا کنه جدش کمکمون باشه 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
آخه سونوکه انجام دادم گفت خوبه من سه تافولی داشتم ولی دکتربهم اندازشونونگفت،،واینکه ساق پاهام انگارگ ...

منم اینماه سه تافولی داشتم توی روز هشتم یایزشون ۱۵ بود دوتا امپولم‌تزریق کردم

منم آمپول زدمhcg روز ۱۳قاعدگیم الان روز۲۱قاعدگی هستم منتظرم،،فقط معدم سنگ شده سفته

تا حالا این امپولو زده بودین؟؟ منم با امپول ب لطف خدا باردار شدم 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱