2777
2789
ان شا الله گلم فقط بیخیال باش هرجند خیلیییی سخته من سه روز پیش بی بی چم گذاشتم یکیش منفی شد یکیش هال ...

انشالله اره ابجی شوهرم‌و نی نی ایندم‌سیدن😍😍چشم حتنا میخام ازجدشون کمکمون کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی که باردار شدم من پنج دقیقه هم نشد بعدش پاشدم برعکس ماههای قبل که ۳۰ دقیقه میخوابیدم، درموردش زیاد مطلب خوندم حتی تو سایتهای خارجی، زیاد ربطی به خوابیدن بعد اقدام نداره اما چیزیکه مهم هست اینه که بعدش میرید دستشویی با آب خودتونو نشورید و فقط با دستمال پاک کنید

اخه توی همین سایت خوندم‌یه نشونش همینه‌منم که کل خدای استرسم🙂اینم بگما یک هفته پریود بودم‌یک هفتم‌س ...

طبیعیه به مدت که رابطه نباشه ادم اذیت میشه منم همینطوریم ینی فکز کنم اکثرا همه خانوما اینجورین.

بازم مراقب خودت باش زیادی فکرای منفی نکن 

بعد اقدام هم یه ساعت بخاب بعد پاشو زیز کمرت هم بالش بذار حتما.

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
تا حالا این امپولو زده بودین؟؟ منم با امپول ب لطف خدا باردار شدم 

نه روز ۸دوتا وروز۱۰پریودیم دوتادیگه hmgزدم یعنی چهارتا وروز ۱۳هم hcgزدم باراولم بود که زدم،،،،،،،شماکه زدین بعدچندروزفهمیدین باردارین؟؟؟

خدا حفظش کنم عزیزم چون اونایی دختر میخوان باید بعد نزدیکی مار شمارو کنن اونایی پسر ۱۰دقیقه بعدش باید ...

مرسی گلم 

جدی؟ چ جالب نشنیده بودم تا حالا

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱