2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته ۵

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اخه گفتي كه بچه بياد كه فكر كردم خيلي ساله كه ني ني ميخواي 

من ادم صبوری نبودم ۲ سال منتظر بودم ولی واقعا برام سخت بود خیلی ۲ سال برام پر از تجربه بودو پر از پختگی بود الان علایمو دردی ک دارم واقعا برام شیرینن چون چند سال منتظر همینا بودم 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
من ۴ هفته بودم رفتم ساک بارداریم دیده نشد ۲ ماهه پریود نشده بودم دکتر گف باید هفته ۱۰ باشی ولی انگار ...

اها واسه سونو واژینال دیدن ساک میخوای بری 

من قلب جنین رو میگم

چه بركتي دارد دوست داشتنت خدااا...💓
من ادم صبوری نبودم ۲ سال منتظر بودم ولی واقعا برام سخت بود خیلی ۲ سال برام پر از تجربه بودو پر از پخ ...

عزیززززم ایشالله به شادی بغلش کنی هیچی بدتر از انتظار نیس

چه بركتي دارد دوست داشتنت خدااا...💓
اها واسه سونو واژینال دیدن ساک میخوای بری  من قلب جنین رو میگم

دکتر گفت برا قلبم هسش ولی اگه فعلا قلبش نمیزد مهم نیس ۶ هفته زوده ساکم دیده بشه کافیه 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
عزیززززم ایشالله به شادی بغلش کنی هیچی بدتر از انتظار نیس

ااان شالله همچنین گلم 😚❤❤دقیقا خیلی سخته