2777
2789

شوهرم به ترامادل اعتياد داره خودشم خسته شده ميخواد ترك كنه ولي هر دفعه نميتونه چيكار كنم خسته شدم واقعا 

کمپ نمیشه بره؟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كمپ نميره ميگه نميخوام كسي بفهمه دكتر هم رفته ولي فاييده نداره 

ای بابا،نمیدونم واقعا،کاش میرفت مشاور ترک اعتیاد توی کمپ...معمولا افراد با تجربه ای هستن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
ای بابا،نمیدونم واقعا،کاش میرفت مشاور ترک اعتیاد توی کمپ...معمولا افراد با تجربه ای هستن

حتي پيش روانشناسم رفته خودش خيلي داره اذيت ميشه ميگه اين دفعه حتما ترك ميكنم ولي من اينقد اين جمله رو شنيدم كه خندم ميگيره نا اميد نا اميدم

درمان اعتیاد به هرگونه مواد شیمیایی و غیر شیمیایی

درمان بسیار ساده و راحت اعتیاد به مواد مخدر
شاخ و برگ درخت اسپند رو پودر کنند ولی دانه های اسپند پودر نشود چون سمی میشود
از دو گرم تا ده گرم بسته به میزان مصرف شخص شاخ و برگ رو کف دست ریخته و کف مال کنند و مقداری هم دانه اسپند مخلوط کرده و باشصت خوب نرم کنند و همون لحظه دونه های اسپند نرم بشه و بلافاصله خورده شود
زمانی که احتیاج  به مصرف مواد پیدا میکنند این کار را مرتب انجام دهند

دلیل این درمان اینه که چون #اسپند از خانواده تریاک هست تمام خواص و خصوصیات تریاک رو داره ولی هیچ یک از مضرات و عوارض تریاک و…. را ندارد
شخص معتاد میتواند بدون هیچگونه درد استخوان ،خماری و و و …. وحتی بدون اینکه حتی خانواده خبری از ترک اعتیاد این شخص داشته باشند از شر این مواد افیونی نجات پیدا کند  وبه هیچ عنوان اذیت نمیشوند

به اذن خدای حکیم درمان خواهند شد ان شاالله

حجامت در حین ترک برای پاکسازی بدن و رفع درد بسیار موثر و عالیست

گناه یعنی خداحافظ مهدی