2777
2789
عنوان

از چند سالگی مستقل شدین و چطوری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17389 بازدید | 89 پست
اینم حرف بجایی بود. من رشتم پیرا پزشکیه از الان هزار تا نقشه کشیدم با پولی که تو طرح میدن چه کنم اخر ...

😂😂😂😂

بهترين كار

ما بعد تلف كردن هفت هشتسال از عمرمون تو دانشگاهو علافي و رفتن به خووه شوهر تازه تصميم به جلاي وطن گرفتيم😂

اره واقعا😂 برات واقعا ارزوي موفقيت مي كنم، انرژيتو حس كردم از پشت كلماتت😘😘😘

مرسی عزیزم. قبلا تاپیکاتونو دیده بودم دانشجوی دکترا هستین فکر کنم خوشحال شدم از همصبحتی با آدم تحصیلکرده ای مثل شما😍❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم. قبلا تاپیکاتونو دیده بودم دانشجوی دکترا هستین فکر کنم خوشحال شدم از همصبحتی با آدم تحصیل ...

ممنونم عزيزم، نه من فوق ليسانسم، دكتري رو ادامه نميدم با اينكه بذيرفته شدم، ولي قصد رفتن داريم اگه خدا قبول كنه🙈🙈😁😁

مرسي عزيزم از لطفت

استقلال طرز زندگي كردنم از ١٧ سالگي

استقلال مالي از ٢٢ سالگي

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
مرتبط با رشتتون بود کارتون؟ اولین کاری که رفتین براتون از چه نظر سخت اومد؟ ببخشید شبیه تستای روانشن ...

نه اصلا من پيراپزشكيم

تو دبستان زبان انگليسي درس ميدادم ب فينگيلي ها

خيليم شيرين بود،ولي خب حقوق كم

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
اینم حرف بجایی بود. من رشتم پیرا پزشکیه از الان هزار تا نقشه کشیدم با پولی که تو طرح میدن چه کنم اخر ...

عزیزم دانشگاه میری؟منظورت از تدریس غیرانتفاعی چی بود؟یه کم بیشتر توضیح میدی؟منم شرایط شمارو دارم

عزیزم دانشگاه میری؟منظورت از تدریس غیرانتفاعی چی بود؟یه کم بیشتر توضیح میدی؟منم شرایط شمارو دارم

بله دانشگاه میرم. یکی از آشناهامون برای بچه های خردسال کلاس هایی مثل چرتکه و رباتیک و .. میزاره منظورم از غیر انتفاعی مدرسه نبود در حقیقت یه موسسه اموزشی .یک دوره میزاره با مباحث اشنا میشیم بعد میریم سر کلاس. البته فقط برای مراحل ابتدایی چون بقیش تحصیل کرده خودشو میخواد.

😅ایشالله ،اینجوری از یه لحاظایی بهتره البته😅

میخواستم نصیحتت کنما خوب شد چشم خورد به امضات 😂

این دوران کنکور خیلی جالبه  داری آب میخوری یکی میزنه پشتت میگه مگه تو کنکور نداشتی ایراانی 😂