2777
2789
عنوان

کسی بوده قبل از موعد هیییچ علایمی نداشته باشه و باردار باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 40 پست
برا شما خوبه ک عزیزم من بعد 4 روز تاخیر بی بی زدم منفی بود بعد 11 روز تاخیر با ناامیدی بی بی زدم مثب ...

خوب مال منم ۱۴/۱۵ روز بعد تاخیر مثبت شد ولی با این حال که ۴ هفته باردار بودم

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
برا شما خوبه ک عزیزم من بعد 4 روز تاخیر بی بی زدم منفی بود بعد 11 روز تاخیر با ناامیدی بی بی زدم مثب ...

چطور صبر کردید تا 11 روز آز ندادید 

من خبلی کم صبر و طاقتم هنوز موعد پری نشده میخوام برم آز حداقل تکلیفم معلوم بشه . امید الکی نداشته باشم

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما هم تو ابن 11 روز یا قبل از موعد علایمی نداشتید ؟ اگ داشتید چیا بود علایمتون

چن ماهه اقدامی

پنج ماه 

پلی کیستیکم خیلی ناامیدم 

هرکیو میبینم میگه با اقدام اول یا حداقل تا دوماه اول باردار شده 

احساس میکنم قرازه چندسال طول بکشه 😳

پنج ماه  پلی کیستیکم خیلی ناامیدم  هرکیو میبینم میگه با اقدام اول یا حداقل تا دوماه اول ...

ن نگران نباش خیلیا با داشتن پلی کیستیک باردار  شدن عزیزم تو تل گروه داریم میخوای لینک بدم بیایی

من پری نامنظم بود اخرین پری زودتر سیکلم دوره اش کمتر بود و رو حساب اون دو سه روز بعد تاخیری سینه هام درد گرفت فقط و اشتهام زیاد بود اصلا هم تا روز ۴۶ پری تست نزدم چون سابقه تاخیر تا ۵۰ روز داشتم روز ۴۶ یکی زدم مثبت شد

ن نگران نباش خیلیا با داشتن پلی کیستیک باردار  شدن عزیزم تو تل گروه داریم میخوای لینک بدم بیایی

ممنون میشم اره بده لینکو

من پری نامنظم بود اخرین پری زودتر سیکلم دوره اش کمتر بود و رو حساب اون دو سه روز بعد تاخیری سینه هام ...

پس علایم بعد از موعد بوده تقریبا 

نمیدونم شاید یکم زوده ک دنبال علایم بگردم 

منم پری نامنظمه

منم تنبلی دارم دعاکنین منم باردارباشم

عزیزم انشالله ک هرچ زودتر باردار بشی 

هرچی میکشیم از دست همین تنبلیه 😢😢😢😢