2777
2789
عنوان

یه بدشانسی عجیب اوردم

360 بازدید | 26 پست

من هیچوقت از کارا و حرفای مادرشوهر یا خانواده شوهر به شوهرم غر نمیزنم اصلا هیچی نمیگم جواب اونارم تا حالا فقط یه بار دادم تو بقیه مسائل همیشه سکوت کردم. فقط گاهی وقتا به مامانم یه چیزایی رو درد و دل میکنم و میگم. چند وقت پیش گوشی مامانم ویروسی میشه و شماره های مخاطباش قاطی میشن مثلا شماره شوهرم با اسم دوست مامانم میاد رو گوشی مامانم. مامانمم فک میکنه داره با دوستش چت میکنه نگو داشته با شوهرم این حرفارو میفرستاده و هرچی من راجع به خونواده شوهرم گفتم رو درواقع داشته به شوهرم میگفته شوهرمم اصلا وا نداده و کاملا تو نقش دوست مامانم ظاهر شده و خوب ازش حرف کشیده که من چی گفتم و چی نگفتم و حالا با مامانم قهره و با منم سرسنگینه و تا حرفی میزنم از حرفای مامانم تحویل میده اصلا نمیدونم چیکار کنم؟ هیچ جوره نمیتونم قضیه رو جمعش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم باید صبر کنی زمان بگذره آتیشش بخوابه و بهش توضیح بدی خانوما با درد و دل کردن و حرف زدن اروم میشن. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

وای چ بدددددد

ولی دست پیشا بگیر من جات بودم میگفتم من نباید شرمنده باشم اونا که اینجوری میکنن باید شرمنده باشن بعدشم بد کردماعصابتوروبهم نریختم رفتم به مامانم درد دل کردم ک ارامش تو بهم نریره 

کلا دست پیش بگیر بگو ازاین ب بعد بم گفتنبالا چشمت ابرو میام هی بت غر میزنم بعدشممنت نکش فعلا کبیشتر لوس میشه

پسرم❤👦

دیگه کاریه که شده فقط تجربه بگیر و زمان حلاله مشکلت اگه دیدی شوهرت به روش آورد و ناراحت بود گلگی کرد ازش معذرت خواهی کن. وبگو با غریبه درد و دل نکردم که و اولا دیگه مساعلتو به مامانت نگو اگه نتونستن از مامانت بخواه دیگه مساعلتو به دوستش نگه 

بگو خیلی متاسف و ناراحتم از این اتفاق .. امیدوارم منو ببخشی .

در همین حد..

دیگه نمیتونی که خودت رو بکشی . این جور مسائل فقط با گذر زمان حل میشه . اگر توضیح بدی و یکی بگی و دوتا بشنوی فقط خراب تر میشه.

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران .