2777
2789

من جای تو بودم همون موقع که اون حرفارو بهت زد ب مادرشوهرم میگفتم 

با سیاست ب مادرشوهرم میگفتم که میخاد بین مارو بهم بزنه.اوناهم خودشونو جمع و جور میکردن..مردا هرچقد هم که طرف زنشون باشن بازهم یه دلشون با مادرشونه..

از شوهرت ناراحت نباش.منم اگه مرد بودم همسرمو دوست میداشتم ولی هیچ وقت خانوادمو نمینداختم دور..

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت سرت گفتن توهم پشت سرشون میگفتی یا میرفتی میگفتی اگه مشکلی داشتیم جرا باید جاریم بفهمه مگه اونموق ...

به خواهر شوهرم گفتم ولی دیر گفتم همین دو ماه پیش  گفتم در جریان باشن شاید واقعا نگفتن ولی اونا فقط منکر شدن ولی هیچ واکنشی نشون ندادن الان بدتر شدم

اره یه النگو 

همون النگو رو باسیاست ب مادرشوهرت میگفتی:" مامان فلانی میگفت که اگه بچه دختر باشه شما کادو نمیاری..منم گفتم که من عاشق شمام..حتی اگه کادو نیاری هم برام عزیزی.."

گرفتی منظورمو...با پنبه سر ببر...چرا زندگیتو زهرمیکنی..اینجوری حرف تو دلت نمیمونه..مادرشوهرتم هم حواسش ب حرف زدنش میشه

الانم دیرنشده...یه پل محبت بزن..برای روحیه خودت خوبه...باورکن رابطت با شوهرت هم خوب میشه

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊

عزیزم فقط تنها راهش اینه کوتاه بیای ی مدت.همسرت هرچی میگه جوابشو نده و بحث نکن.به خاطره زندگیتو بچت کوتاه بیا.تا این بحث جمع شه از زندگیت.باید مثل یه مادر و ی زن از خود گذشتگی کنی.

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
همون النگو رو باسیاست ب مادرشوهرت میگفتی:" مامان فلانی میگفت که اگه بچه دختر باشه شما کادو نمیاری..م ...

گفتم بهشون به خواهر شوهرم گفتم اینطوری گفته ولی من باور نکردم ولی نمیدونم چرا فقط منکر شدن که دروغ میگه هیچ واکنشی نشون ندادن با جاریم هم رابطه خوبی پیدا کردن برعکس قبل 

عزیزم فقط تنها راهش اینه کوتاه بیای ی مدت.همسرت هرچی میگه جوابشو نده و بحث نکن.به خاطره زندگیتو بچت ...

کوتاه میام ولی یه جایی اون شروع میکنه منم دیگه نمیتونم ولی باید بیشتر روی خودم کار کنم