2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولی کمک میده مثلا هیچوقت ظرف نمیشوره 

جارو برقی و شستن دسشویی و حمام با همسرمه من انجام نمیدم 

یا غذا هم بلده  درست کنه درست کردن فست فود با اونه خیلی دوست داره 

البته خب پیاز و سیب زمینی و بادمجون و همه چی مادرشوهرم سرخ میکنه برام میاره.ماهی و به سری خوراکی های در فریزر رو مادر شوهرم برام میاره 

ترشی مربا همه 

اره میشه باید سیاستشو بلد باشی 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

بله 

آشپزی هم بلدن 

کلا هم اهل تن پروری و تنبلی نیستن 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خودمم شاغلم و وظایف خونه کاملا تقسیمه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

میشه به سختی عادت داد

همسر من تجربه زندگی مستقل دارن همه کارها رو بلدن یا آمادگی یادگیری دارن

خونه ما کارها جنسیت ندارن هر کی هر کاری بلده انجام میده

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

شوهر من اوایل خیلی لوس و تیتیش بود .الان ولی:به غیر از اشپزی همه کار میکنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خب اما مهمون میادانقددددددد کار می‌کنه که میگن تو از شوهرت کار می‌کشی 😊🤕( خانواده خودش میگن)

یکی دوبارم تیکه انداخت ننش که تو برای من کار نمی‌کردی الان برای این زنه کار می‌کنی ؟

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

همسر من از اول انگار براش جا افتاده بود زندگی مشترک یعنی همکاری

توی نگه‌داری بچه 

ظرف شستن

غذا درست کردن همه‌چیز کمکم میکنه

انقدر توی بچه‌داری کمکم کرد که خیلی وقت‌ها سختی بچه‌ داشتن رو نفهمیدم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

همسر من از اول انگار براش جا افتاده بود زندگی مشترک یعنی همکاریتوی نگه‌داری بچه ظرف شستنغذا درست کرد ...

چه خوب 

مجردی هم اهل کمک بودن؟! 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

خب اما مهمون میادانقددددددد کار می‌کنه که میگن تو از شوهرت کار می‌کشی 😊🤕( خانواده خودش میگن)یکی دو ...

چه جالب😄

یهو کاری شد بعد ازدواج؟ 

طرفدار حق و عقلانیت💙