2777
2789
عنوان

خون در ادرار یعنی چی😟😟😟😟

3440 بازدید | 45 پست

اون روز تاپیک زدم  حالم بده درد دارم شدید ولی بدون لک عرق سرد میکردم و تب و لرز اصلا هرچی درد بود اون روز اوار بود روسرمن 

همون روز رفتم دکتر برام ازمایش نوشت امروز جوابشو گرفتم بهم گفت خون در ادرار داری 

نمیدونم کیسته عفونته سنگ کلیه اس چیه برام سونو نوشت 

سونوهم دیر رسیدیم وقت نشد 

فردا پس فرداهم تعطیله بگین خطرناکه؟مورد مشابه داشتین؟

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی نیست فقط عفونته

نترسم؟همش فک میکنم سنگ کلیه دارم اخه درد شدید داشتم اون روز

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
بارداری؟

بله

یک ماه پیش ب شوهر خالم گفتن خون تو ادرارداری

سونوگرافی کردن گفتن سنگ تو مثانه اته 

عمل کردن باز کردن هیجی نبود !!!!

بعد گفتن حالا که بازکردیم بذا پرکستات عمل کنیم

خنگن ینی بعضی دکترا 😑😡

برو ی دکترخوب

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال 
خطرناک نیس ولی پیگیرباش حتما عزیزم

یکشنبه میرم برای سونو همش میترسم سنگ کلیه باشه وحشت دارم ازش

نه گلم مهم نیست اگه خون تو مدفوع بود خطر داشت

وای خداروشکر از عصر دارم دیونه میشم

حامله ای چون من توحانلگی اینجوری شدم ازذردتاصبح نخوابیدم عفونت داشتم

اره یه دردی از کمرم شروع میشه میاد شکمم میپیچه