2777
2789
عنوان

غسل جنابت

145 بازدید | 8 پست

خانوما غسل جنابت گردنت باشه میتونی دعای یاقرانی چیزی گوش بدی؟ مکروهه؟گناه کبیره اس؟

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

گوش دادن میشه ، خواندن از روی قرآن بیشتر از ۷ آیه مکروهه ، و آیه های سجده دار و کل سوره هاش ( علق ، سجده ، فضلت ، نجم ) برای کسی که غسل به عهده شه حرامه چه گدش بده چه از روش بخونه ( فکر کنم هر غسلِ واجبی ) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوش دادن میشه ، خواندن از روی قرآن بیشتر از ۷ آیه مکروهه ، و آیه های سجده دار و کل سوره هاش ( علق ، ...

مرسیییی عزیزمممممم😍🩷

مرسیییی عزیزمممممم😍🩷

خواهش میکنم 

چند روز پیشم رفته بودم پیش یه روحانی استخاره برام بگیره که این آقا اکقرا استخاره هاش درست در میاد ( حجت الاسلام واسعی زنجانی مشهور به پسر میرزا رحیم { باباش از خودشم بهتر بود که دهه ۶۰ فوت میکنه )

اینارم نیت کردم تو دلم 

گفت نیت کن نیت کردم تو دلم گفتم میشه ادعیه ی شرعی و مخصوصا قرآن رو به فارسی هم خوند ؟ جواب : خیلی خوبه برو دنبالش

میشه ادعیه ی شرعی و مخصوصا قرآن رو وقتی یه غسل واجب گردنمون مونده خوند ؟ جواب : باطن این کار خرابه ، زحمتت بیجاست دنبالش نرو 

میشه ادعیه ی شرعی و مخصوصا قرآن رو وقتی غسل واجب گردنمون مونده صوتشونو گوش کنیم ؟ جواب : خیلی خوبه برو دنبالش

میشه آیه های سجده واجب دار و سوره هاشو وقتی غسل واجب گردنمون مونده خوند یا عمدا گوش داد ؟ جواب : باطن این کار خرابه ، زحمتت بیجاست 

برا منم سواله

دوست عزیز ۲ تا پستمو بخون

مثلا جواب استخاره های حاج آقا واسعی زنجانی 

من هر از گاهی کم میرم پیشش برای استخاره ، امروز داشتم به جواباش فکر میکزدم که یعنی واقنیه چشمم خورد به ساعت ۵:۵۵ تو گوشیم ( مبحث ساعت جفت 

فکر کنم حقیقت داشته باشه جواب ۵:۵۵ ( به نصایح آن مرد خردمند گوش کن 😁 ،، از ملاقات با آن مرد خردمند دوری نکن 

خواهش میکنم چند روز پیشم رفته بودم پیش یه روحانی استخاره برام بگیره که این آقا اکقرا استخاره هاش درس ...

چ جالب ممنوووونم🩷😍🌹🌷🌸

دوست عزیز ۲ تا پستمو بخونمثلا جواب استخاره های حاج آقا واسعی زنجانی من هر از گاهی کم میرم پیشش برای ...

درخواستمو بپذیرید کارتون دارم با تشکر. 

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍