2777
2789
عنوان

خون در ادرار یعنی چی😟😟😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 3445 بازدید | 45 پست
خب ربطی نداره که شایدم عفونت کلیه باشه  نگران نباش

میترسم برای جنینم خطرناک باشه

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن درداون تامرفین تزریق نکنن اروم نمیشه آدم احساس میکنه مثانه داره میترکه

اهانه اینجوری نبود 

ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
میترسم برای جنینم خطرناک باشه

ان شاالله که طوری نیست

استرس نداشته باش

یه بنده خدایی تو بیمارستان اومد تصادف کرده بود لگنش درد میکرد نمیتونس راه بره یک ماهه باردار بود

سونو داد دکتر گفت یه فیبروم بزرگ داری با یه کیست 

بچه تم سالمه 

خدا بخواد بچه ای رو نگه داره خودش هواشو داره 

بسپر به خدا

... 🌱
وای برام دعا کنین شهر غریبم با یه بچه کوچیک و بارداری

نترس عزیزم به امید خدا هیچی نیست انش الله یه بارداری راحت رو پشت سر میذاری و به سلامت زایمان کنی

انسانیت کامل ترین دین

من چندبار تا حالا ایجوری شدم.عفونت بود و با دارو خوب شد.

سنگ هم داشتم دفع کردم از اونجایی که پوست کلفتم دردشو تحمل کردم. نگران نباش خدت نی نی رو برات حفظ کنه.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
بیمارستان خانواده تواصفهان شبانه روزی سونوگرافی داره

ممنون گلم من رفته بودم صدوقی فردا میرم اونجا

منم باردارم  تو آزمایشم ۲۰ روز پیش خون بود یه هفته دارو خوردم چندوقت بعد قطع دارو آزمایش دادم ...

وای جدی خدایا شکرت پس 

همش توفکر اینم بگن کیست یا سنگ داری باید سقط کنی

ان شاالله که طوری نیست استرس نداشته باش یه بنده خدایی تو بیمارستان اومد تصادف کرده بود لگنش درد می ...

اره خدا خودش بهم کمک کنه با اینکه بچه دوممه دلم نمیخاد از دستش بدم 

من چندبار تا حالا ایجوری شدم.عفونت بود و با دارو خوب شد. سنگ هم داشتم دفع کردم از اونجایی که پوست ک ...

ممنون عزیزم