2777
2789

سلام 

دوستان 

امروز شوهرم گوشیشو آورد خونه یه رم هم داد بهم‌ که هر چی تو گوشیش هست بریزم به اون رم.

موقع دادن هم تاکید کرد که یه فیلم مهم از ینفر داره.

مواظب باشم پاک نشه.

دوسه باری تاکید کردمنم گفتم فیلم مردم رو برای چی تو گوشیت نگه داشتی به گناهش فکر کن.

عصبانی شد و گفت همین گه گفتم مواظب باش پاک نشه.

حالا نفهمیدم درست زدم همون فیلم حذف شد.بخدا نفهمیدم اشتباهی پاک شد.

حالا به شما که دلیل نداره دروغ بگم که اشتباه شده.

خیلیاتون میدونین چه اخلاق گندی داره.

دعا کنید دعوا راه نندازه.

توروخدا دعا کنیدخیلی میترسم از دعواش.

استرس گرفتم.

موضوع فیلم چی بود رو شرمنده نمیتونم بگم فقط دراین حد بگم ک بحث آبروی دیگران بود.

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا اینهمه تاکید کرد چرا حواستو جمع نکردی من بودم بدجوری عصبانی میشدم خودتو آماده کن

بخدا اصلا نفهمیدم چی شد بعدا به خودم اومدم.

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

اگه بحث آبروم دیگران بود که خدا خواست اشتباه کنی و پاک بشه ولی جدا میگم من اگه شوهرم بخواد با آبروی کسی بازی کنه میزنم شت و پتش میکنم 

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
خب مارو توخماری گذاشتی که! تا موضوع فیلم رونگی کمکم نمیکنیم

بحث آبروی کسی بود.

بهش گفتم چرا پاکش نمیکنی گفت تا ده روز دیگه پاک میکنم فقط این ده روز.

اگه بحث آبروم دیگران بود که خدا خواست اشتباه کنی و پاک بشه ولی جدا میگم من اگه شوهرم بخواد با آبروی ...

منم سره این فیلم دعواهامو کرده بودم خیلی ولی راه بیا نیست.

الانم میدونم خیلی میخاد بد برخورد کنه.

خدا بخیر کنه

بهش بگو عمدی پاک نکردی .میتونه  ریکاوریش کنه برگرده.

با ریکاوری برنمیگرده چون گوشیش رو زدم باز نشانی به تنظیمات کارخانه.

چون خودش خواست که اون فیلم رو بزنم به رم بعدش بازگشت کارخانه رو بزنم چون میخواد گوشیشو بده دوستش.

منم بجای زدم به رم زدم حذف

الکی بگو ریکاوری میشه که یکم از عصبانیتش کم بشه. بعدم نشد نشد دیگه

آخه من نمیدونم فیلم دختره مردم به چه دردش میخورد آخه؟

بخدا ناخواسته پاکشد.

ولی خب اون خانواده هم خدایی دارن دیگه