2777
2789

سلام دوستان، من انشاالله شهریور باید زایمان کنم، خودم زایمان طبیعی رو به سزارین ترجیح میدم

اخیرا زایمان طبیعی بدون درد (اپیدورال و...) رو شنیدم، کسی تجربه شو داره؟؟ میگن بعد استفاده از این روش کمر درد میشی درسته؟؟

به نظرم هرچیزی طبیعیش خوبه، به نظرتون طبیعی بی درد انجام بدم یا با درد؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه سختیه، نه؟؟ 😞

من خودم مهر زایمانمه....ولی تجربه سقط رو داشتم که بسیااااار وحشتناک بود برای همین زیاد از طبیعی نمیترسم چون میگن سقط دردش از زایمان بدتره...دیگه بالاتر از سیاهی رنگی نیس فقط میخام سالم به دنیا بیاد

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
اخه اگه واسه بچه خطر داشته باشه نمیارزه 😔😕

آره واقعا نمیارزه. منم برا طبیعی رفتم گفتن سر بچه بزرگه ممکنه گیر کنه منم گفتم تو رو خدا سزارینم کنید بچم چیزیش نشه و چون نازایی داشتم دکترم مقاومت نکرد و سریع سزارینم کرد. مهم نی نی هست تو این شرایط

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

من سر زایمانم دکتر پیشنهاد بی حسی رو داد دردم شدید نبود اوایلش گفتم عوارض داره نمیخوام بعدکه دردم زیاد شد هی میگفتم بی حسی بزنین😂😂😂 آخر نزدم خیلیم راضیم عوارضش یمی گردن درده یکی کمر درد وسردرد آشنامون گردن درد گرفته شدید

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰