بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم والا عمل داره یانه؛منم چندتا دکتر رفتم.قراره برم تهران بینم چی میشه.یکی میگفت رباط زانوت پاره شده؛یکی میگه مینیسک؛یکی میگی نرمی هستش والا موندم.منم پله خیلی اذیتم می کنه.شما هردوتا پات هستش؟علائمت رو میگی؟
منم همین کارو کردم.چندسالتونه؟من ۲۷ سالمه؛میگم خدایا از الان اینطورم آخرم چطوره؛رو ازدواجم تأثیر نمی ...
من بیست و سه سالمه با عشقم ازدواج کردم نه کسی که دوست داشته باشه که در کنارته البته کار خونه برام سخت شده اصلا انگار مثه زن پنجاه ساله شدم نیرو ندارم پاهام اصلا توان نداره
ای بابا؛منم این یکی پام داره اینجوری میشه.علائم منم مثل شماست؛ولی نه به این شدت.ممکنه دیگه نتونیم راه بریم؟؟؟؟:(من زانوهام مثل جای سوختگی میسوزه؛ای خدا
منم وقتی پامو جمع میکنم به یکی از زانو هام دست میزنم انگار چیزی توش بالا و پاین میره به نظرتون نرمی کشککه اخه تقریبا علایمش هست من از وقتی تو مدرسه از دوازده تا پله پرت شدم زانوم اینطوری شد یه سال درد نداشتم ولی الان گاهی شدیدا درد میگیره