2777
2789
عنوان

چه جوری ه بچه تو ن غذا میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 38 پست
خوب من چی بگم....دخترم فقط آبگوشت میخوره....گاهی هم فرنی....تازه اینم یکی دوماهه میخوره....قبلا فقط ...

دخترمنم ذائقه اش بده مثلا غذاهای خشک دوست داره که شکمکش سفت میشه  آب نمیخوره حتی فقط شیر به ترشیها هم علاقه داره اصلا انگار نینی نیس مثلا عاشق آلوچه اس

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم ذائقه اش بده مثلا غذاهای خشک دوست داره که شکمکش سفت میشه  آب نمیخوره حتی فقط شیر به ترش ...

دختر منم متاسفانه لب به اب نمیزنه....گوجه سبز میخوره....موز دوست داره ولی بخاطر یبوست نمیدم....ولی غذاهای خشک دوست نداره

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
دختر منم متاسفانه لب به اب نمیزنه....گوجه سبز میخوره....موز دوست داره ولی بخاطر یبوست نمیدم....ولی غ ...

خدا حفظشون کنه ایشالا دخترمن دندون پایینیاش دراومده باونا آلوچه میخوره دلم میحواد خودشم گاز بگیرم اصلا فکرو خیال غذا دادنش پیرم کرده

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
خدا حفظشون کنه ایشالا دخترمن دندون پایینیاش دراومده باونا آلوچه میخوره دلم میحواد خودشم گاز بگیرم اص ...

خدا برا شمارم حفظ کنه....دختر من ۱۲ تا دندون داره بیشعور....همچین با صدا گوجه سبز میخورد دلم اب میشد

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

من دخترم سه سالشه ،از کوچیکی موقع غذا کتاب قصه هاش رو میاوردیم براش می خوندم اونم سرش گرم میشد به قصه و تصاویر کتاب بهش غذا میدادم ،این جوری خاطره ی خوبی از زمان غذا براشون شکل میگیره و جذب میشن

بخدا انقد واسه غذاش زحمت میکشم اصلا لب نمیزنه حریره بادوم نمیخوره  غذای یکم سردو نمیخوره هیچ نو ...

من هرروز یا کباب گوشت میدم یا مرغ فقط همین و دوست داره مجبورم بدم تا حداقل یه وعده خوب بخوره

من هرروز یا کباب گوشت میدم یا مرغ فقط همین و دوست داره مجبورم بدم تا حداقل یه وعده خوب بخوره

آخه خودشم اذیت کاره نمیتونم باهاش برم تراس کباب کنم

بچه ی اول من خیلی بدغذابودوکم خوراک هنوزم همونجوره ولی دنبالش راه نیفتادم ازاول هم غذای سفره دادم خیلی چیزهارودوست داشت اوناروبراش درست می کردم اجباربه خوردن غذای خاصی نداشتم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم