تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای دختر من از ۹ ماهگی تا ۱۴ ماهگی هیچی به جز شیر نخورد....تازه یکی دو ماهه سرشو گرم میکنم میخوره.....دکترشم گفت اصلا اجبارش نکن....منم کاری به کارش نداشتم تا خودش دیگه غذارو پس نزد
گاه باید سکوت کرد....خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
ازمن دوقلوبودن دردسرش خیلی بیشتره اولش باهم غذامیخوردن بعدش دعوا باهم نمیخوردن مجبورشدم جدا جدابهشون غذابدم بماندکه بزرگترشدن اگه قاشق وبشقاب وایناشون عین هم نبود.زلزله به پامیکردن
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
خوب من چی بگم....دخترم فقط آبگوشت میخوره....گاهی هم فرنی....تازه اینم یکی دوماهه میخوره....قبلا فقط شیر....دکترش گفت اصلا اجبارش نکن....هرغذایی که دوست داره اونو بده....حتی اگه تکراری باشه
گاه باید سکوت کرد....خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....