2777
2789
عنوان

چه جوری ه بچه تو ن غذا میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 38 پست

یه پارچه بزرگ پهن کنیدبزاریدبچتون خودش غذاشوبخوره 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
وای نگو دلم خونه دخترم چندروز دیگه ده ماهه میشه روز بروز بدتر کل خونه دنبالشم دهنشو به همه جا میماله ...

به خدا منم همینطورم روزی ۲ وعده میخوره غذا رو به تمام خونه میماله مدام هم تف میکنه خداروشکر هیچ غذایی هم دوست ندارم انگاری دارم ناراحتی اعصاب میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه دختر من ۱۱ ماهشه

وای دختر من از ۹ ماهگی تا ۱۴ ماهگی هیچی به جز شیر نخورد....تازه یکی دو ماهه سرشو گرم میکنم میخوره.....دکترشم گفت اصلا اجبارش نکن....منم کاری به کارش نداشتم تا خودش دیگه غذارو پس نزد

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
اخه کوچولویه دختره من کوچیک بود کارتون میدید تا اخرش میخورد ولی الان ماشالله بزرگ شده ۲ سالشه کارتون ...

دختر من به تلویزیون علاقه نداره اصلا

بخدا منگ چندبار به سرم زده ببرم کوچه غذابدم

من اوایل میزاشتم سر سینگ شیر آب رو خیلی کم باز میکردم میگفتم آگه میخوای آب بازی کنی باید غدا بخوری اونم آب بازی میکرد منم زود زود غذا میدادم

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
فرار میکنه

ازمن دوقلوبودن دردسرش خیلی بیشتره اولش باهم غذامیخوردن بعدش دعوا باهم نمیخوردن مجبورشدم جدا جدابهشون غذابدم بماندکه بزرگترشدن اگه قاشق وبشقاب وایناشون عین هم نبود.زلزله به پامیکردن

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
روش های دیگه ای امتحان کن ببین چی جلب توجه میکنه ک سرگرمش بشه غذا بخوره

همون با ماشین تو خونه میچرخونمش....غذا هم تو دهنش میذارم

به خدا منم همینطورم روزی ۲ وعده میخوره غذا رو به تمام خونه میماله مدام هم تف میکنه خداروشکر هیچ غذای ...

بخدا انقد واسه غذاش زحمت میکشم اصلا لب نمیزنه حریره بادوم نمیخوره  غذای یکم سردو نمیخوره هیچ نوع پوره ای نمیخوره  زرده تخم مرغ نمیخوره کلا از غذای نینی بدش میاد  یکم فرنی میخوره یکمم آبگوشت سوپن درحد دوسه قاشق کباب گوشت و مرغ و این چیزارو دوست داره خوب آدم تو خونه نمیتونه هرروز واسه بچه کباب بدرسته

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
من اوایل میزاشتم سر سینگ شیر آب رو خیلی کم باز میکردم میگفتم آگه میخوای آب بازی کنی باید غدا بخوری ا ...

آره اما ماشالا هیلی تیزه بشقاب و قاشقو میبینه سرشو دستشو تکون میده دهنشم قفل میکنه به دویع تا فیلم تو گوشی باباش علاقه داره اونارو نگاه کنه میخوره اگه دوروبرشم آدم باشه نمیخوره خیلی بازیگوشه

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
بخدا انقد واسه غذاش زحمت میکشم اصلا لب نمیزنه حریره بادوم نمیخوره  غذای یکم سردو نمیخوره هیچ نو ...

خوب من چی بگم....دخترم فقط آبگوشت میخوره....گاهی هم فرنی....تازه اینم یکی دوماهه میخوره....قبلا فقط شیر....دکترش گفت اصلا اجبارش نکن....هرغذایی که دوست داره اونو بده....حتی اگه تکراری باشه