2777
2789
عنوان

وقتی دلتون تنگ میشه

534 بازدید | 25 پست

وقتی دلتون واسه یه عوضی تنگ میشه چیکار میکنین یکی که نباید دلت واسش تنگ شه ولی شده خیلی زیاد . تاحالا جای خالی یکیو حس کردین؟ تا حالا شده از خدا بخواین فقط و فقط خوابشو ببینین بلکه یکم دلتنگی تون کم بشه؟ شده به جای حرفایی که دلتو میشکستن فقط حرفای قشنگش یادتون بیاد؟ شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمو تو اتاقم حبس میکنم

هر کیم بیاد طرفم یقشو میگیرم😠😠😠😠

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

دلم برای مامانم فقط تنگ میشه 

اونم که یه درد بی درمونه 😞😞

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

آره درکت میکنم. یه زمانی وقتی با شوهرم دوست بودم حدود 11 ماه وسط دوستیمون کلا کات کردیم. نمیدونی چه زجری کشیدم.شب ها تا نصف شب نمیخوابیدم وقتی هم به زور قرص خوابم میبرد تا صبح که همش خواب میدیدم یا یکی دیگه ست که البته درست خواب دیده بودم! صبح هم با یه احساس خییییییلیییی بد که قابل توصیف نیست بیدار میشدم. دنیا برام تموم شده بود و هر لحظه دوست داشتم بمیرم

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
نمیدونم چون حرف حساب حالیم نی چون احمقم 

دور از جونت

احساس رو یک بار  ببوس و بذار کنار

با عقلت

راه درستو انتخاب کن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....