2777
2789
عنوان

زیبایی پا

38352 بازدید | 97 پست

شما ها واسه زیبایی پاهاتون چیکار میکنین ک همیشه تمیز دیده بشه مربیمون پاهاش انقدخوشگل وتمیزه همیشه کل تایم ورزشو فقط به پاهاش نگاه می‌کنم 🤐🤐🤐راهکار بدین لدفن منم میخوام پاهام همیشه خوشگل باشه 

💗دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت /دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💗

من یه شست پا دارم این هوا انقد ازش بدم میاد

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه شست پا دارم این هوا انقد ازش بدم میاد

الهی چ اشکالی داره اخه 😅😅😅

خیلی خندیدم 😄😄😄😄

💗دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت /دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور💗
خودم انجام نمیدم راضی ام😆 ولی سالن ها پدیکور و ماساژ و اینا انجام میدن. خیلی تاثیرداره

عه سلاااااام😀

فاطمه گیر داده بودم ب اون کاربر پست اولی میگفتم این تویی تویی میگفت نه بخداااا😭

امضاشو با اسم تو قاطی کرده بودم😂

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   
الهی چ اشکالی داره اخه 😅😅😅 خیلی خندیدم 😄😄😄😄

خخخ قربونت

😁😁😁😁😁

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

من شخصا به نظرم اینکه آدم خودش کف پاهاشو بسابه و سوهان بکشه و.... خیلی کار سختیه من حتی دستگاه مخصوص هم دارم (دستگاه شول ولوت اسموت که برای از بین بردن پوست اضافیه کف پاست) اما بازم خیلی وقت گیره و عالی هم نمیشه بهترین راهش به نظر من اینکه آدم یک جای خوب بره پدیکور که هم کف پا رو حسابی لایه برداری کنن و بسابن هم ناخن ها رو خوشگل کنن. من بعد سالها آزمون و خطا به این نتیجه رسیدم!

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

ناخن پاهاتو زياد كوتاه نكن نذار پوسته بشه دور انگشتات مانيكور انجام بده . تو تابستونم دمپايي و كفش جلو باز بدونه حوراب نپوش ك پاهات ٢رنگ نشه 😂😂😂

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!