2777
2789
عنوان

زیبایی پا

| مشاهده متن کامل بحث + 38722 بازدید | 97 پست
من شخصا به نظرم اینکه آدم خودش کف پاهاشو بسابه و سوهان بکشه و.... خیلی کار سختیه من حتی دستگاه مخصوص ...

سلام.‌میشه توی خصوصی راجبه مهاجرت ازتون مشورت بخوام؟ ممنون میشم

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن

وقتی حمام کردنتون تمام شد پوست کف پاها حسابی خیس خورده،پودر موبر فقط مارک دپی  داخل یک تشت کوچک رقیق درست کنید پاهارو بزارید داخل محلول ،پاهاتون رو به هم ماساژ بدین کمتر از ده دقیقه طول می کشه،  اون پوست مرده کف پا مثل چرک ول میده، بعد از شست و شو کرم پا بزنید و حالشو ببرین، لطیف میشه مثل پای نوزاد، یک بسته کامل کافیه، آب هم به اندازه ته استکانی اضافه کنید

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تموم کرم های گرون و خارجی رو امتحان کردم فایده نداشت اما این پامو کاملا خوب کرد 

سلام دویت عزیز تاپیک برای چندسال پیش هست پیامتونو دیدم ریپلای زدم راجب کرم جی.این کرم برای دورنگی بودن روی پا هم خوبه روی پا روهم سفید میکنه یا فقط کف پا؟؟؟؟