2777
2789
من اخرای ماه صفر رفتم هاشور کردم باید یک ماهی بعد اون میرفتم واسه ترمیمش،که بخاطر اینکه بچم کوچیکه ا ...

باشع عزیزم 

ممنون از کمکت😘😘😘😘

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداااتشم لطف داری 😍😍😍😍 گاهی ب شوهرم میگم برم هاشوووور میگه مزنم میکشمتاااااا 😞😞😞😞 دلیلشم ه ...

حتما تاپیک میزنم چشم 😁😁

اصلا چون ابروهات خوشکلن و مشکلی ندارن سراغ این چیزا نرووووو، حیفه،، لطفا،به این ماهی دلت میاددد 😭

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
باشع عزیزم  ممنون از کمکت😘😘😘😘

شرمنده عکس نزاشتم ازشون، اخه چیزی ازشون نمونده و فقط با مداد پر میکنم 😘😘😘😘

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
از این وازلین زردا ک سرش سبزه؟یا وازلین بدون بو

فرقی نداره گلم 

اره همینام خوبن 

تو داروخونه بگو وازلین بدع ک جنسش بهترباشه خودشون میدن

آره عزیــزم 😏 حــق بــا  توعـــه 👎   

من ماینوکسیدیل پنج درصد میزدم . دقیقا شش هفت ماه شایدم بیشتر  مداوم زدم و دست تو صورتم نبردم . مجرد بودم . برای عید اصلاح کردم .اینقدرررر ابروم خشگل شده بود . کلا خیلی خشگل شده بودم. خخخخ .همون موقع ها بود شوهرم دیده بودم و عاشقم شده بود.  خخخخ .

شرمنده عکس نزاشتم ازشون، اخه چیزی ازشون نمونده و فقط با مداد پر میکنم 😘😘😘😘

دشمنت شرمنده عزیزم

❤❤❤

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
میشه عکسشو بزای 😍😍😍😍

هم سنیم😆 تو این سن نینی خوبه؟من ندارم اما بعضی وقتا دلم میخواد 😍 شهریورعروسیم بود، توچی؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

استارتر من محلول شیوانا روزدم تاثیر داشت خیلیا زدنو نتیجه گرفتن . سرچ کن  تاپیکش میاد 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه