2777
2789

هی باهام شوخی میکرد هی به شوخی میزد بهم می سر به سرم میزاشت منم شروع کردم زدمش به شوخی نیشگون گرفتن دندون گرفتم بعد اونم اومد دندون گرفت بعد یذنیشگون ریز گرفت به گردنم بعد زخم شد کوچیک من اعصابم خورد شد 

وسیله دستم بود انداختم زمین شکست بعد اون همچنان مسخره بازی در می‌آورد منم دوباره دندون گرفتمش و بهش گفتم اصلا من هیچ جا دنبالت نمیام دوباره همون وسیله که شکستم رو تیکه های رو گرفتم دستم انداختم زمین اونم عصبی شد یهو گوشیش رو پرت کرد گفت یکی چی آنقدر زود ناراحت میشی بعد منم بهش گفتم منم دنبالت هیچ جا نمیام واقعا اعصابم نمی‌کشه به شوخی هاش بعد بلند شد رفت منم چون شرایط یطوری بود مجبور شدم برم دنبالش و رفتم خیلی عصبی بود به زوووور آرومش کردم و طوری رفتار کردم که بینمون تموم بشه بعد دیگ اومد بوسیدم و... تموم شد ولی آنقدر اعصابم خورده خودم رفتم دنبالش شما توی این مواقع چیکار میکنید

کی مقصره؟؟

توصیه ای دارید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزار کار به اونجا بکشه وسیله شکستن چی بود هی دنبالت نمیام چی بود وقتی دویدی رفتی ؟.بعضیا شوخی بیخود زیاد میکنن باید بی تفاوت برخورد کنی لبخند بزنی  بگذره . راه صمیمیتشون اینجوری از بدجنسی و اذیت نیست

هردو 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بهش بگو من زنم رفیق پسرت نیستم شوخی مردونه با من نکن جسممون باهم فرق داره

آخ گفتی

این شوهر منم همین جور شوخی میکرد دردم میومد

میزد ب بازوم خیلی بد بود اعصابم خورد میشد 

اصلا حالیش نمیشد هرررچی میگفتم تادادوبیداد کردم

بعدشم گریه کردم 

تازه بش برخوردد..بعدم ترک کرد عادتشو

آخ گفتیاین شوهر منم همین جور شوخی میکرد دردم میومدمیزد ب بازوم خیلی بد بود اعصابم خورد میشد اصلا حال ...

چقدر وقته که ترک کرده؟😂

منم قبلا همین کارو کردم چند ماهی بود که تموم شده بود دوباره امروز اینطوری کرد