هی باهام شوخی میکرد هی به شوخی میزد بهم می سر به سرم میزاشت منم شروع کردم زدمش به شوخی نیشگون گرفتن دندون گرفتم بعد اونم اومد دندون گرفت بعد یذنیشگون ریز گرفت به گردنم بعد زخم شد کوچیک من اعصابم خورد شد
وسیله دستم بود انداختم زمین شکست بعد اون همچنان مسخره بازی در میآورد منم دوباره دندون گرفتمش و بهش گفتم اصلا من هیچ جا دنبالت نمیام دوباره همون وسیله که شکستم رو تیکه های رو گرفتم دستم انداختم زمین اونم عصبی شد یهو گوشیش رو پرت کرد گفت یکی چی آنقدر زود ناراحت میشی بعد منم بهش گفتم منم دنبالت هیچ جا نمیام واقعا اعصابم نمیکشه به شوخی هاش بعد بلند شد رفت منم چون شرایط یطوری بود مجبور شدم برم دنبالش و رفتم خیلی عصبی بود به زوووور آرومش کردم و طوری رفتار کردم که بینمون تموم بشه بعد دیگ اومد بوسیدم و... تموم شد ولی آنقدر اعصابم خورده خودم رفتم دنبالش شما توی این مواقع چیکار میکنید
نزار کار به اونجا بکشه وسیله شکستن چی بود هی دنبالت نمیام چی بود وقتی دویدی رفتی ؟.بعضیا شوخی بیخود زیاد میکنن باید بی تفاوت برخورد کنی لبخند بزنی بگذره . راه صمیمیتشون اینجوری از بدجنسی و اذیت نیست
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر