2777
2789
عنوان

بدجوری تو ذوقش خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 70 پست
قرار ازدواج نذاشتن پسره خاستگارشه از کسی خواسته با دختر خالم حرف بزنه الان جن روزه آشنا شدن دوست نب ...

ها از اون لحاظ 

ولی بگو لهجه زیاد مهم نیستا

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای لهجه افتضاح ترکی دارع اونم تو تهران!!

70 درصد تهران ترک هستن...من مدتی ظفر بودم نزدیک میرداماد و شریعتی هست...کل فروشنده هاش ترکن...بخصوص هر چی سوپر مارکت با اسم دریانی بود ترک بودن

🌸لطفا با یه صلوات در گشایش و رسیدن آرزوهام کمکم کنید.🌸تیکر رسیدن به آرزوهام (ان شاءالله) و اینکه 🌸خدای مهربون🌸 عاقبت بخیری و آرامش و خوشبختیمون رو در این راه قرار بده🌸(ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله)🌸تیکر بارداری نیست😄😄

عزيزم تبريزيا خيلى باكلاسو خيلى تعصب دارن رو زبانشون ما تركيم اما مال بجنورديم لهجه نداريم رفتيم تبريز مسافرت تو پارك با بچه ها فارسى حرف ميزديم ى خانومه اومد گفت چرا وقتى تركى با بچه فارسى حرف ميزنى؟ سمت لاله پارك و اينا ك كلن همه فروشندهاشون تركى حرف ميزنن بفهمن تركى و فارسى حرف ميزنى تحويل نميگيرن 😄

اخه خب ربط نداره تو بچه تهرانی شوهرت لهجه ترکی داشته باشه؟!

بعد امتیاز ازمون کم میشه اگه توتهران بایه کسی ازدواج کنیم که لهجه داشته باشه؟😯

دیر اومدی نخواه زود برو    

بهتره زودتر کات کنن بذاره پسره به زندگیش برسه تا یکیو پیدا کنه که همه جوره بخاطر خودش بخوادش

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یچیزی بگم این پسر و دخترخالت اصصصصصصلا بهم نمیخورن ببین اگه توی جلسه اول یکم مشکل داشته باشن و راحت ازش بگذرن بعدا توی زندگی مشکل میشه اشتباه منو نکنید منم اول از ی چیز عمسرم راحت گذشتم بعد که رفتم توی زندکی دیدم نه خیلی چیز مهمی بود ایکاش اول میگفتم نمیتونم...

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

ما هم ى اشنا داشتيم تبريزى بودن خعلى پولدارو باكلاس پدره كارخونه داشتو فوت كرده بود ى پسر داشتنو ى دختر من اينا رو فقط تو اينستا ديده بودم ك چ تيپاو چ ماشينا و چ ورزشايى ك نداشتن ى بار اومدن خونمون خيلى لهجه داشتن تصوراتمو خراب كردم 😄 از نظر ما لهجه داشتن بده اما از بس تركيه و اينجور جاها ميرن اصن فارسى حرف زدنو عار ميدونن ديگه بچه هاشون موقع مدرسه رفتن شرو ب فارسى حرف زدن ميكنن

حالا ایشون که میگن لهجه ترکی یعنی به ق میگه گ. من نمیفهمم وقتی میگن لهجه عربی داره یعنی چجور.من حس میکنم درست حزف میزنه🤔چطوره که بقیه میگن لهجه داره

دیر اومدی نخواه زود برو    
خاخ ییخیلی دیشی سینی تورک لره گَلین اولا بو لهجه یع گوره ذوقش خورده خیلیم دلت بخاد اله برو تهرانین س ...

ینی عااااااااااشق غر زدنت شدم🤗

والا منیم دوسلاریم گئجه گونوز تربیزلی اوقلان آرزو ائدیلر😕

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸