2777
2789
عنوان

بدجوری تو ذوقش خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 70 پست
ینی عااااااااااشق غر زدنت شدم🤗 والا منیم دوسلاریم گئجه گونوز تربیزلی اوقلان آرزو ائدیلر😕

تربیز؟😁😂 منده تربیزین هم اوغلان لارن هم گیزلارن چوخ خوشلارام چوخ خوشگل دیلر کیشی گره تورک اولا غیرت لی😍😍😅😅😎😎

استارتر منظورش توهین به ترکا و زبان و لهجه شون نبود

هر چند اینجوری برداشت میشه

اما از نظرمن اگه دخترخاله تون معیار اصلیش ظواهره(که اونجوری که خودتون گفتین از اولین معیارهاش مسائل ظاهریه) با این آقا ازدواج نکنن بهتره،چون هنوزم آدمای بی فرهنگی هستن که لهجه و گویش بقیه رو مسخره کنن.اینجوری بعدا ممکنه در رفت و آمد با اقوام و دوستان هم خودشون اذیت بشن هم این آقا

ولی اگه معیار اصلیشون شخصیت واخلاق و خانواده طرف هست و ظواهر براشون در مرتبه های بعدی قرار داره ، میتونن به ازدواج به این آقا فکر کنن

یه چیزدیگه هم بگم خانواده های تبریزی آدمای اصیل و بافرهنگی هستن چه فقیر چه غنی

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تربیز؟😁😂 منده تربیزین هم اوغلان لارن هم گیزلارن چوخ خوشلارام چوخ خوشگل دیلر کیشی گره تورک اولا غیر ...

😅تربیز دئیر مگه؟

من خودم خیلی بلد نیستم پدر ومادرم تبریزی هستن خودم تو شمال متولد شدم وبزرگ شدم

پدرو مادرمم باهام فارسی حرف زدن

همین ترکی حرف زدنم بعدا از پدر و مادر و اقوام یاد گرفتم

الان داشتم مینوشتم احتیاط کردم سوتی ندم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
اخه خب ربط نداره تو بچه تهرانی شوهرت لهجه ترکی داشته باشه؟!

اگه واسش مهمه لهجه که توانتخابش دقت کنه!من لرم شوهرم هم لر ولی بین خودمون باز هر طایفه ای یه لهجه ای داره وقتی واردخانواده شوهرم شدم واون لهجه روبینشون دیدم خیلی خوردتوذوقم دقیقا همون لهجه های داشتن که سالها داداشم توی خونه به مسخره اونجوری صحبت میکردحالام وقتی میرم‌توجمع خانوادگیمون من همش باید حرص لهجه شوهرمو بخورم

خدایا اطرافیانم را غرق خوشبختی کن
حالا استارتر نگفت ترکا بدن یا خوبن خوب دخترخاله ش لهجه دوست نداره زوره؟ چقدر بعضیا دیکتاتورن

عزیزم دیکتاتور نیسنیم آخه ایشون گفتن با لهجه ی افتضاح ترکی حرف میزنه وگرنه سلیقه ی ایشون مورد احترامه 

😅تربیز دئیر مگه؟ من خودم خیلی بلد نیستم پدر ومادرم تبریزی هستن خودم تو شمال متولد شدم وبزرگ شدم پ ...

کاش از بچگی یادت میدادن خیلی خوبه من ترک نیستم الان میخام یاد بگیرم نمیشه

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
کاش از بچگی یادت میدادن خیلی خوبه من ترک نیستم الان میخام یاد بگیرم نمیشه

اگه ترک نباشین کارتون خیلی سخت میشه خب

برای یادگیری باید تو محیط باشی

خب مثلا من وقتی میرفتیم خونه اقوام خیلی از بزرگترا بودن که سختشون بود فارسی حرف بزنن کم کم یاد میگرفتم چجوری ارتباط برقرار کنم

منم تقریبا تو بچگی یاد گرفتم

هفت هشت سالگی میفهمیدم ولی نمیتونستم جواب بدم‌ تا اینکه به مرور تونستم حرف بزنم

الانم دارم ترکی استانبولی یاد میگیرم

اگه ترک نباشین کارتون خیلی سخت میشه خب برای یادگیری باید تو محیط باشی خب مثلا من وقتی میرفتیم خ ...

محیط کارم همه ترکن  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم