2777
2789

باید با سیاستت یه کاری کنی که شوهرت برات خرج کنه 

مردا از اینکه برا زناشون خرج کنن خوششون میاد اما به اندازه نه اینکه پولش و کلا بدین فنا

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زندگی زن و شوهری .زن مراعات شوهر کنه وپابه پاش باشه ودرکش کنه از نظر مالی.

وهمچنین مرد هم تو چشم داشته باشه گذشت زنش تو زندگی.اینکه با نداریش هم میسازه وقتی نداره فشار روش نمیاره.

وقتی دستش پر شد جبران محبتای زنش کن وزندگی خوبی براش بسازه.

اگه دوطرف اینطوری باشن خیلی خوبه

بعضی وقتا عجیب دلم میخوادخودم استقلال مالی داشته باشم ومجبورنشم ازشوهرم پول بگیرم😑،بعضی وقتام میگم من تنبلم آدم کارنیستم😄

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بستگی به شرایطمون داره یه وقتایی که درآمد بیشتر باشه منم برا خودم خرج میکم اما تو فامیل شوهرم خانما به شدت پرخرجن و شوهرم خیلی جاها شنیدم که تعریفمو کرده واز دید اون من کم خرجم

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

من ٦ ساله ازدواج كردن در مجموع ١٠ ساله با همسرم هستم.خودمم شاغلم اما تو اين سالها به اين نتيجه رسيدم كه بايد طوري رفتار كني كه اولويت همسرت براي كسب درآمد بيشتر باشي.نميگم فشار آوردن كار خوبيه نه اصلا اينطور نيست اما زني كه از خواسته هاش ميگذره بعد از مدتي انگيزه رو از همسرش ميگيره

بستگي به طرفتون داره من ميدونم كه شوهرم از يك ريال واسه من دريغ نميكنه ولي چون ميدونم دستش تنگه خودم مراعات ميكنم 

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
من شديدا موافقم، حالا بحث فقط خرج كردن مالي نيست اگر طرفتو عادت ندي كه به خواسته هاي تو اهميت بده بع ...

دقیقا بحث همینه مثلا وقتی یکی ازش قرض میخاد خیلی راحت میده ولی وقتی سبک و سنگین کنه ببینه خرج منم هس خب قرض نمیده

در جهانم همه چیز نیکوست  
بستگي به طرفتون داره من ميدونم كه شوهرم از يك ريال واسه من دريغ نميكنه ولي چون ميدونم دستش تنگه خودم ...

اره عزیزم شوهر منم دریغ نمیکنه بحث عادت کردنه

در جهانم همه چیز نیکوست  
تو این اوضاع که خشکسالی زده به مملکتمونو اقتصادمونو وفرهنگمونو تو این دزدبازار و تجاوز وتحریم و بدب ...

عزیزم چقد ناامید. مملکت اوضاعش خراب شده و وضع قبلی نیست خدا که عوض نشده مطمعن باش هوامونو داره  

در جهانم همه چیز نیکوست