بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میذاری ب مو برسه ولی پاره نشه...سیاست مدار کی بودی تو...من دیگه نمیخوامت برو گیر همون بوگندوهای قلچماغ بیفت ...من موهامم خوشگل شده جدیدا دیگه دست رو هر کی بزارم ن نمیگه
من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
هییییی خواهر من از کسی انتظار ندارم بهم حرف میزنن منم لال مونی میگیرم اش لا دفاع بلد نیستم آخر منم س ...
منم مثل شمام اصلا نمیتونم جواب بدم بعدشم کلی ناراحت میشم ولی من آنقدر جواب ندادم و ریختم توی خودم که الان شده افسردگی .دکتر میگفت واسه اینکه حرفات توی دلت مونده
ببین سعی کن تمرین کنی محترمانه و با شوخی جواب همه رو بدی وقتی جواب دادی حالا چه طرف منظور داشته باشه یا نه چیزی تو دلت نمیمونه ک اذیتت کنه.منم مشکل تورو داشتم اونجاهایی ک جواب طرفو میدم دیگه بعدش اصلا ناراحت نیستم تازه بعدش فکر میکنم خرکیفم میشم ولی بعضی جاها رو دیگه نمیشه جواب داد
منم مثل شمام اصلا نمیتونم جواب بدم بعدشم کلی ناراحت میشم ولی من آنقدر جواب ندادم و ریختم توی خودم که ...
من خدا رو شکر مشکلی ندارم با هیچ کس ولی با این ک دایی مه از گوشتوخونمه شده دشمنم خیلی ناراحتم کرد خیلی هیچ وقتم نفرینش نمیکنم چون دایی مه از خود مه ولی اون ....چی بگم عاقبتش بخیر شه.
ببین سعی کن تمرین کنی محترمانه و با شوخی جواب همه رو بدی وقتی جواب دادی حالا چه طرف منظور داشته باشه ...
ما بیشتر بخاطر این جوابشو نمیدیم چون فامیله ب خاطر حرمت واین چیزا ....اما همسرم میگه من دیگه طاقتم داره تموم میشه ...همه آقا مو دوس دارن ولی داییم انگار حسودیش میشه بهش