fysjj مدیر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 331 عنوان چیکار کنم زود فراموش کنم یکی بهم حرفی بزنه حتی مهمم نباشه بدل میگیرم و غصه میخورم | مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 125 پست کینه ای نیستم چون میبخشم بعد اینکه خنک شدم ...فقط غصه میخورم 1397/03/23 | 06:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123861 میرم میگیرم تا چشت دراد...ورپریده منم ميرم زن فاطمه ميشممم دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
fysjj مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 331 سریع ..بدو..بی زن موندم این وسط شرایطتو گفتم میگه نه گفتم ا سپرمت خیلی قویه باردار میشی با این وضعیت ....قبول نمی کنه مثله اینکه باید دنبال این نازنین خانوم باشی ..😂😉😉
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123861 دیدی آقا ملیکا نمیخوادت بیا شمسی خان وم تو کوچمونو ببر با اون خالای صورتش بگیرمش برات ؟یا بازم نازیر ... ببرش هركيو ميخواي براش بگيررر دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
زهرا_24 عضویت: 1396/02/26 تعداد پست: 8314 فدات عزیزدلم 😘❤ خداروشکر... آفرین همیشه همینجوری آروم باش 😻💐 چه قدره منتظر نی نی موندی؟
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123861 شرایطتو گفتم میگه نه گفتم ا سپرمت خیلی قویه باردار میشی با این وضعیت ....قبول نمی کنه مثله ای ... من از زير دستش فراررر كردمباز زنش شممم؟؟ دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
لَبخَند عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 3988 چه قدره منتظر نی نی موندی؟ والا گلم این ماهم پری بشم میشه یک سال... 😔💔 🍃🌻 عشقای من یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 منم ميرم زن فاطمه ميشممم برو بشو...فاطمه فقد منو میخواد من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123861 برو بشو...فاطمه فقد منو میخواد برو بابا فاطمه تورو ميخواست بخاطر من تغيير جنسيت نميداد دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 شرایطتو گفتم میگه نه گفتم ا سپرمت خیلی قویه باردار میشی با این وضعیت ....قبول نمی کنه مثله ای ... ن من دور نازنین رو خط کشیدم...میرم شوهر اصغر سیبیل کلفت میشم من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 بچه ها من برم دیگه چشام باز نمیشه واقعا...روزتون بخیر من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
fysjj مدیر استارتر عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 331 من از زير دستش فراررر كردم باز زنش شممم؟؟ چیکار کنم نمیشه ناز میکنه این شمسی خاله
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 برو بابا فاطمه تورو ميخواست بخاطر من تغيير جنسيت نميداد اصلا فاطمه هم مال تو منو از چی میترسونی؟ من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123861 چیکار کنم نمیشه ناز میکنه این شمسی خاله هيچكس اينو نميخوااد دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123861 اصلا فاطمه هم مال تو منو از چی میترسونی؟ از نبوودنم دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
wooooolaka عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 835 از نبوودنم منکه میگم باش..تو خودتو چ... کردی..منم از زندگیت میرم تا قدرمو بدونی..بیفتی دست مردای دست بزن دار من دیگه ب هیچی اهمیت نمیدم .و میدونی حتی چی باحال تره؟اهمیت نمیدم ک اهمیت نمیدم