2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهر

5315 بازدید | 54 پست

هر چند وقت یکبار میرین خونه پدر شوهر؟شمام میرین یا شوهرتونو تنهام میفرستید؟

خونه مامان خودتون چی؟باشوهرتون میرید؟

بنظرتون مرد تنها بره خونه مادرش بده یا خوب و چرا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم طبقه بالامونه،شام نهار میگ بیاید بالا،شوهرمم بدون من نمیره،مامانمم دوتا کوچه اونورتره ولی هفته ایی ی بار میرم ماهی ی بارم با شوهرم

خودت باش.مگ خودت چشه:/

من زیاد دل خوشی ندارم برم خونشون...ولی بخاطر احترام ب همسرم هر روز باهاش میرم چون زیاد دور نیستیم هر روز سر میزنه...هیچوقت جلو شوعرت یجوری نشون نده ك دوسشون نداری...هرچی تو خونوادشو بیشتر دوست داشته باشی اونم بیشتر ب تو محبت میكنه...یچیزم بگم ك مردیكع برا مادرش اهمیت قاعل میشه واسه خانومشم اگ خویی كنه اهمیت قاعل میشه...مردا تا زنا اذیتشون نكنن تعصب خاصی پیدا نمیكنن

ما هرجا بريم دوتايي باهم ميريم يجورايي به درخواست هم احترام ميذاريم همونجور كه من دوست دارم شوهرم خونه ي مامان بابام باشه اونم دوست داره منم همراهش برم خونه ي مامان باباش. البته ما از خانواده ها دوريم در سال چندروز تعطيلات باشه ميريم پيششون همون چندروزو برنامه ريزي ميكنيم 

خداياشكرت....❤️ 

زیاد برام موضوع حساسیت برانگیزی نیست🤔

شاید چون اتفاق خاصی ندیدم بیوفته یا طول بکشه تنهایی رفتنش.خودش که میره بهم میگه.فقطم در حد گرفتن یه وسیله ای ازشون. ما اکثرا باهم میریم هردوجا رو.ولی درکل من تو خونه اونا راحت ترم تا اون خونه ما

ما تو یه حیاطیم همیشه شام اونجاییم 

خیلی هم کمکم میکنه خدااا خیرش بده از این بابت

تا حالا نذاشته تو خونش دست به سیاه و سفید بزنم میگه توهم مثل دخترمی همینکه تو خونه ی خودت کار میکنی کافیه لازم نیست خونه ی منم کار کنی اینجا استراحت کن 

خودمم تک عروسم هروقت میره خرید برامن کلی خوراکی و چیزایی که لازم دارمو میخره

تو عید رفتیم خرید هر چی میخریدم خودش حساب میکرد میگفت شما پولتونو نگه دارید یجای دیگه به کارتون میاد

خیلی مااااهن هم مادرشوهرم هم پدرشوهرم

خونه مادرشوهر 24 ساعته..هروقت دوست داشته باشم میرم خونمون روبرویه همه....انگار ک خونه خودمه...تازه امروز داشتم میرفتم یهو مادرشوهرم دم حیاطمون بود گفت داشتم میومدم خونتون...گفتم من گشنمه😐کلید داد گف برو غذا رو گازه بخور...خودشم رفت خونه ما😆

ولی خونه مامانم ماهی دوماهی یبار

دخترم گنج منه حاصل رنج منه